Door een zevende (en voorlaatste) plaats in de Eerste Divisie-laag is Go Ahead Eagles Onder-17 dit seizoen veroordeeld tot het spelen van de nacompetitie. Daarin is Quick O17, dat op een derde plaats eindigde in de Tweede Divisie A, morgen (zaterdag 1 juni) de tegenstander van het team van O17-trainer Uǧur Yildirim.

In de nacompetitie moet Go Ahead Eagles Onder-17 op 1 juni, 8 juni én 15 juni drie knock-outrondes overleven om ook volgend seizoen actief te zijn in de Eerste Divisie. Quick Onder-17 is morgen de eerste opponent voor Go Ahead Eagles Onder-17. De ontmoeting met de Haagse tegenstander wordt gespeeld op sportpark de Muggert in Wesepe, waar om 12:45 uur wordt afgetrapt.

Ook Go Ahead Eagles Onder-19, dat eveneens op een zevende (en voorlaatste) plaats finishte in de Eerste Divisie-laag, wachten in de nacompetitie drie wedstrijden die volgens het knock-outprincipe worden gespeeld. Stuk voor stuk ‘finales’ die door het team van O19-trainer Jan Kromkamp gewonnen moeten worden om ook volgend seizoen in de Eerste Divisie te mogen acteren. Het eerste nacompetitieduel voor Go Ahead Eagles Onder-19 is op woensdag 5 juni om 20:00 uur tegen Koninklijke HFC O19 op sportpark De Muggert in Wesepe.

Voor Go Ahead Eagles Onder-15 (als kampioen van de Tweede Divisie D gepromoveerd naar de Eerste Divisie) en Go Ahead Eagles Onder-13 (zesde plaats in de Eerste Divisie-hoog) zit de competitie er inmiddels op voor het seizoen 2018/2019.