Nieuws Algemeen

Sparta-thuis: terugkeer seizoenkaarthouders op B-Side

Goed nieuws voor seizoenkaarthouders op de B-Side! Tijdens de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam maken deze supporters hun rentree op hun ‘eigen’ tribune.

Sneller dan verwacht heeft Go Ahead Eagles het mogelijk kunnen maken dat er geplaceerd plaats kan worden genomen op de B-Side. “We gaan markering voor zitplekken aanbrengen op de treden”, legt algemeen directeur Jan Willem van Dop uit. “Hierdoor kunnen alle 1.200 B-Side-seizoenkaarthouders die al een ticket hadden besteld voor een andere tribune alsnog op de B-Side plaatsnemen.”

Deze seizoenkaarthouders krijgen aanstaande maandag een e-mail met hun nieuwe ticket. Hun huidige kaart voor een andere tribune komt te vervallen. B-Side-seizoenkaarthouders die een ticket hadden besteld voor de zitvakken 5 of 9 op de B-Side behouden hun huidige kaart.

“Om misverstanden te voorkomen: het is niet zo dat hierdoor de capaciteit toeneemt”, zegt Van Dop. “Onze capaciteit blijft 6650. Effect hiervan is wel dat de supporters nog beter verspreid door het stadion zitten. Bovendien: hoe voller de B-Side, hoe meer sfeer!”

Inmiddels zijn alle 6650 kaarten voor de wedstrijd tegen Sparta vergeven. Seizoenkaarthouders die de afgelopen weken geen kaart hebben besteld voor deze wedstrijd kunnen er dus geen meer bestellen. Datzelfde geldt overigens voor de uitwedstrijd tegen Feyenoord; alle 800 uitvakkaarten zijn afgenomen!

Lees hier meer over hoe de club momenteel leeft, en hoe er onder meer een extra ophaalavond in de Fanstore is vandaag (vrijdag).

Samengevat:

Ben je seizoenkaarthouder op de B-Side en had je een ticket voor een van de andere tribunes besteld voor Sparta-thuis?
Dan krijg je maandag een nieuw ticket toegestuurd voor de B-Side. Met deze kan je naar binnen; je seizoenkaart is niet geldig.

• Ben je seizoenkaarthouder op de B-Side en had je een ticket voor vak 5 of 9 besteld voor Sparta-thuis?
Dan is dat ticket gewoon geldig en dien je op die plek plaats te nemen.

• Ben je seizoenkaarthouder op de B-Side en had je geen ticket besteld voor Sparta thuis?
Dan krijg je geen ticket toegestuurd. Alle plekken voor Sparta-thuis zijn uitverkocht.

Netherlands: Go Ahead Eagles Vs Sc Heerenveen

Terug naar overzicht