Nieuws Algemeen

Speel mee en win een unieke Rabobank-prijs!

Wat is tegenwoordig – naast voetbal, uiteraard – een van de populairste bezigheden onder de jeugd (en ‘oudere jongeren’)? Juist, gamen! En wat is er nu leuker dan games te spelen waarbij Go Ahead Eagles centraal staat? Zeker als je als beste Eagles-gamer wordt beloond met een unieke rood-gele prijs!

Honderden Eagles-kenners, gamefanaten en spelletjesliefhebbers deden sinds eind januari mee aan de eerste drie Eagles Games in een verwoede poging om de snelste tijd neer te zetten bij het omdraaien van de juiste memorykaartjes (Eagles Memory), het raden wie of wat op de foto’s stond (Guess the Picture) en het koppelen van de juiste Eagles-clublogo’s aan de juiste tijdsvakken (Logo Logica).

Van donderdag 18 maart tot en met donderdag 1 april staat er een dropgame op het programma. Tijdens deze vierde Eagles Game kan je euro’s sparen in je Eagles-portemonnee! Probeer zoveel mogelijk euro’s op te vangen én het Rabobank-logo, want dat is goed voor bonuspunten. Let op: de gele en rode kaarten leveren minpunten op! Behoort jouw puntentotaal tot de beste scores? Dan word je beloond met een unieke Rabobank-prijs!

Klik op deze link om de actuele game te spelen.

Terug naar overzicht