Go Ahead Eagles is veel meer dan een voetbalclub. Voetbal verbindt en onze club wil dan ook een verbindende rol spelen in Deventer en omgeving. Voor alle stakeholders van onze club,  supporters, sponsors, spelers, gemeente, bedrijfsleven en media. Ons motto is dat iedereen zich thuis moet voelen bij de Eagles. En omdat wij een club zijn met een sterk Engels karakter hebben we dat vertaald in de slogan: Home of Football.

Wij spreken liever niet over sponsoring in de traditionele vorm, maar denken juist in samenwerkingen. Of dit nu een samenwerking op maatschappelijk, promotioneel of commercieel gebied is.

Met ongeveer 300 leden is de Businessclub van Go Ahead Eagles één van de grootste zakelijke netwerkplatformen van de regio Deventer. Opvallend is de enorme diversiteit van bedrijven die lid zijn van onze Businessclub; van kleine, voornamelijk regionaal opererende bedrijven, tot middelgrote, grote ondernemingen en multinationals. Dit alles in uiteenlopende branches en specialisaties. Wij bieden u op verschillende niveau`s netwerkmogelijkheden aan.

 

Wilt u participeren in onze businessclub of wenst u informatie over exposuremogelijkheden, mail dan naar commercie@ga-eagles.nl of bel met ons kantoor. U kunt ook bellen met Adrie Proper, telefoonnummer 06-42600808.