‘Wow’-omgeving
De Adelaarshorst is een echte ‘wow’-omgeving. SportMpower werkt vanuit dat oogpunt. SportMpower is een zes weken durend lesprogramma voor jongeren uit het Passend Voortgezet Onderwijs waarbij het stimuleren van gedragsverandering centraal staat. Elke les van SportMpower wordt verzorgd in de ‘wow-omgeving’ van de Adelaarshorst.

Elk dagdeel heet een wedstrijd en bestaat uit een warming up, eerste helft, rust, tweede helft en nabespreking. Wedstrijden zijn gericht op het vergroten van de onderwijskansen van jongeren, het verbeteren van de motivatie voor school en de toekomst en het vergroten van het eigen netwerk. Leerlingen worden gestimuleerd en geprikkeld om te ontdekken wat hun dromen en talenten zijn en hoe zij haalbare doelstellingen kunnen stellen. Indien de leerlingen het project succesvol hebben volbracht, ontvangen zij een certificaat en een beloning van Go Ahead Eagles.

SportMpower is een project van Go Ahead Eagles Meer dan Voetbal en is een samenwerking tussen Raster, Go Ahead Eagles en de deelnemende scholen.

SportMpower in woord en beeld

Rake Vragen aan… Melvin Dijkema (SportMpower) (31-03-2018)

SportMpower in stijl afgesloten door Ambelt-leerlingen (28-02-2018)

Leerlingen Arkelstein sluiten SportMpower af met bedrijventour (19-02-2018)