Onder tropische omstandigheden vond vandaag de tweede dag van het Go Ahead Eagles Soccer Camp bij Sportclub Deventer plaats. De veertig deelnemende kinderen vermaakten zich uitstekend tijdens de verschillende voetbaloefeningen (waaronder de Go Ahead Eagles Skill Games) die ze gisteren en vandaag op het voetbalveld van Sportclub Deventer kregen voorgeschoteld.

Als klap op de vuurpijl gingen de kinderen vanmiddag met de spelersbus van Go Ahead Eagles naar De Adelaarshorst voor een rondleiding door het stadion. Een foto-impressie van de eerste twee dagen van het Go Ahead Eagles Soccer Camp bij Sportclub Deventer is te bekijken op de Facebook-pagina van Go Ahead Eagles.

Wil jij deze zomervakantie ook deelnemen aan een Go Ahead Eagles Soccer Camp? Dat kan! Eind augustus vinden er Go Ahead Eagles Soccer Camps plaats bij Apeldoornse Boys (20 t/m 22 augustus) en DVV Go-Ahead (29 t/m 31 augustus). De kosten van deelname aan een driedaags Go Ahead Eagles Soccer Camp bedragen € 135,-. Inschrijven kan via www.ga-eagles.nl/soccercamps. Vragen? Stuur dan een e-mail naar soccercamps@ga-eagles.nl.