Nieuws Algemeen

Stanno en Go Ahead Eagles lanceren speciale Black Friday-collectie

Met de korte decemberdagen in aantocht is donker de mode. Hoe ga jij passend gekleed de aankomende feestmaand in? Speciaal voor Black Friday lanceren Stanno en Go Ahead Eagles een kledinglijn met nieuwe limited edition fankleding!

De Black Friday-kledinglijn is voorzien van een antraciet logo op de borst. De vier kledingitems zijn vanaf vandaag als pre-order te bestellen en worden binnen tien werkdagen verstuurd. Daarnaast geldt er van 22 tot en met 30 november een korting van 26 procent op het speciale assortiment van Stanno, die te vinden is op deze link. Deze korting is alleen geldig in de webshop van Stanno; niet op de webshop of in de Fanstore van Go Ahead Eagles.

Producten en prijzen Black Friday-kledinglijn (inclusief 26% korting)

  • Black Friday shirt: € 25,89
  • Black Friday hooded top: € 27,75
  • Black Friday polo: € 21,45
  • Black Friday tee ladies: € 25,89

De nieuwe limited edition Black Friday-kleding is als pre-order te bestellen via deze link.

The day after Black Friday: Fanstore geopend

Om supporters een extra mogelijkheid te geven om Eagles-artikelen aan te schaffen, is de Fanstore aanstaande zaterdag (27 november) van 11:00 tot 15:00 uur geopend. Een mooie extra gelegenheid om bijvoorbeeld het thuis- of uitshirt van Go Ahead Eagles te bemachtigen! De thuisshirts zijn in alle maten beschikbaar; de uitshirts zijn er in de maten 92, 104, 152 en S t/m 4XL (zolang de voorraad strekt). De Fanstore is ook aanstaande woensdag (24 november) geopend van 13:00 tot 17:00 uur.

Aandachtspunten:

  • Het is NIET mogelijk om Eagles-artikelen vooraf te reserveren.
  • Er mogen maximaal vier huishoudens tegelijkertijd in de Fanstore aanwezig zijn.
  • De vier bovengenoemde Black Friday-kledingitems zijn NIET in de Fanstore verkrijgbaar, maar alleen online.

Gae Blackfriday Gae Nl Post 3

Terug naar overzicht