Samen met Go Ahead Eagles stap voor stap richting de subtop. Dat is het doel van Rico Leemreijze, die zich met zijn eigen onderneming SmartR als Young Business Partner verbond aan de businessclub van Go Ahead Eagles.

Hoe is jouw binding met Go Ahead Eagles ontstaan?
Sinds de zomer van 2015 woon ik in Deventer en voor die tijd was ik er al een aantal jaar werkzaam. Op uitnodiging ben ik een aantal keer bij Go Ahead Eagles geweest. Ik vind het leuk om naar de thuisduels te gaan, want er gebeurt wel wat tijdens de wedstrijden in de Adelaarshorst. De sfeer in het stadion en de gezelligheid in de business club spreken me aan. Het is een overzichtelijke businessclub waar je altijd wel bekenden tegenkomt.

Waarom ben je met SmartR Young Business Partner geworden?
De combinatie van plezier en zakelijk gewin deed me afgelopen zomer besluiten om twee stoelen te nemen. Met SmartR willen we als startend bedrijf iets doen aan onze bekendheid en ons netwerk. Het Young Business concept heeft me definitief over de streep getrokken, aangezien er een prijsstelling wordt gehanteerd die interessant is voor startende ondernemingen.

Wat doet SmartR precies?
SmartR houdt zich bezig met het slimmer organiseren op het snijvlak van processen, mensen en systemen. Met veel lol en lef doorgronden we organisaties en nemen we ze aan de hand om zichzelf te transformeren naar een nieuwe organisatie met nieuwe ambitie. Niet alleen door een plan te schrijven, maar juist ook door dit plan uit te voeren. Advies en implementatie ineen, dus. In die combinatie zijn we wel een unieke speler op het gebied van organisatieadvies. Niet alleen denken, maar ook doen. Wij hebben de kwaliteiten in huis om ook in te kunnen staan voor het resultaat.

Welke parallel zie jij tussen Go Ahead Eagles en SmartR?
Go Ahead Eagles is een club die zichzelf graag stap voor stap omhoog wil werken naar de subtop. SmartR is eveneens geen hele grote organisatie, maar wel hard groeiende. Ook SmartR heeft de ambitie om de top te halen op het gebied van organisatieadvies.