Go Ahead Eagles is op zoek naar enthousiaste en gastvrije stewards voor de thuis- en uitwedstrijden van Go Ahead Eagles. Heb jij een roodgeel hart? En lijkt het je leuk om je in te zetten voor onze prachtige club? Meld je dan aan!

Wat houdt de functie van steward in?
Go Ahead Eagles hecht veel waarde aan een veilige omgeving voor de supporters tijdens thuis- en uitwedstrijden. Als steward bij Go Ahead Eagles ben je onderdeel van het veiligheidsteam en draag je bij aan de veiligheid in en rondom het stadion. Tijdens wedstrijden voer je verschillende werkzaamheden uit, waaronder het gastvrij ontvangen van supporters, het uitvoeren van toegangscontroles en het bewaken van de sfeer en veiligheid in het stadion.

Wie zoeken we?
– Je bent minimaal 18 jaar.
– Je beheerst de Nederlandse taal.
– Je bent klantvriendelijk en sociaal.
– Je bent alert en staat stevig in je schoenen.
– Je bent van onbesproken gedrag (i.v.m. screening van de politie).
– Je hebt affiniteit met voetbal en je bent beschikbaar tijdens thuis- en uitwedstrijden.

Wat bieden wij?
– Een opleidingstraject tot steward (UEFA stewardcursus).
РEen leuk team met gezellige collega’s.
– Een vrijwilligersvergoeding.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden en wil je graag aan de slag binnen de stewardorganisatie van Go Ahead Eagles? Stuur dan een korte motivatiebrief met jouw gegevens en pasfoto naar info@ga-eagles.nl en wellicht nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Miranda van Beijnum (0570-621357 / info@ga-eagles.nl).

gae-4-3-2016-199