De 5-jarige Hayden heeft een ernstige en zeldzame stofwisselingsziekte en is rolstoelgebonden. In samenwerking met onder andere Go Ahead Eagles bezorgde Stichting Make-A-Wish Nederland hem een stoere verrassingsdag.

Uiteraard mocht tijdens die dag een bezoek aan Haydens favoriete club Go Ahead Eagles niet ontbreken. Uit het dagverslag van de familie van Hayden:

‘Mooi hè Hayden? Wat een mooie dag.’ Met een grote grijns op zijn gezicht duwt papa Toon de rolstoel van zijn zoontje door de kleedkamers van Go Ahead Eagles. Wanneer Hayden op zijn eigen plek in het stadion aankomt ligt daar nog een verrassing, een gesigneerde voetbal! Hayden houdt supertrots de bal vast. Wat een mooie dag! Na al deze belevenissen heeft iedereen wel een beetje trek gekregen… Tijd om te gaan eten op het meest bijzondere plekje die een Eagle-fan zich maar wensen kan en waar nog nooit iemand gegeten heeft. Els en het team van Stegeman Laren hebben een tafel prachtig gedekt buiten in de persbox, helemaal bovenin en uitkijkend over het gehele stadion… Prachtige dekentjes hangen over de stoelen met geborduurde naam en logo van GAE. Wat een beleving en wat een heerlijk diner!

Het volledige verslag van de zeer bijzondere dag lees je hier.

dsc_2548