Go Ahead Eagles en Studio Coldec hebben hun onderlinge overeenkomst verlengd. Vanaf seizoen 2019/2020 keert de ontwikkelaar van innovatieve verfproducten terug als naamgever van één van de Business Lounges in De Adelaarshorst. Graag verwelkomen wij u in de Studio Coldec Lounge!

Volgens Ron Bleize – met zijn bedrijven Coldec, Decoverf.nl en Studio Coldec al jarenlang een trouwe Business Partner van Go Ahead Eagles – is het verbinden van Studio Coldec aan een lounge een logische stap. “We staan op het punt om onze 200e winkel in China te openen. Onze Chinese partners hebben Go Ahead Eagles omarmd als één van de kernwaarden van het Nederlandse product na hun bezoek aan De Adelaarshorst in september 2018. Alle winkels in China krijgen een eigen Go Ahead Eagles corner. Als naamgever van de lounge creëren wij in De Adelaarshorst ook voor hen een ‘Home of Football’ in de Studio Coldec Lounge.”

Tekst gaat verder onder de foto.

(Foto: Jeffrey Hurenkamp)

Studio Coldec ontwikkelt, produceert en levert innovatieve verfproducten voor wand- en vloerafwerking. Studio Coldec ontwikkelt concepten, waarbij het decoratieve effect hand in hand gaat met de eenvoud van verwerking, het realiseren van maximale duurzaamheid en gebruikersgemak. De winkels van Studio Coldec in China hebben unieke producten voor beginners, doorgewinterde doe-het-zelvers en professionele verwerkers. Decoratieve verfproducten die uitsluitend ontwikkeld en geproduceerd zijn door Studio Coldec. Op naar een goed seizoen!

Tekst gaat verder onder de foto.


 
Jan Willem van Dop (algemeen directeur Go Ahead Eagles): “Studio Coldec is ons als partner van de club altijd trouw gebleven. Het doet Go Ahead Eagles dan ook deugd dat zij vanaf het seizoen 2019/2020 weer verbonden zijn als naamgever van de business lounge. Door de activiteiten van Studio Coldec in China is Go Ahead Eagles inmiddels ook daar bekend en zijn er zelfs fan-attributen van onze club terug te vinden in de Chinese winkels van Studio Coldec. Hoe mooi is dat!”

Met de naamgeving van de business lounge neemt Studio Coldec het stokje over van Dusseldorp, die de voorbije jaren naamgever was van de lounge. Go Ahead Eagles is Dusseldorp hiervoor zeer erkentelijk en is blij dat Dusseldorp als Business Partner aan de club verbonden blijft.