Vanavond is Studio Coldec wedstrijdsponsor van het duel tussen Go Ahead Eagles en Jong Ajax. En dat laat de Business Partner van Go Ahead Eagles niet onopgemerkt voorbij gaan! Speciaal voor de gelegenheid heeft Studio Coldec een groot aantal Chinese klanten uitgenodigd om de wedstrijd in De Adelaarshorst bij te wonen.

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen het Amsterdamse beloftenteam wordt de Chinese delegatie getrakteerd op een diner in The Vreedeveld Isolatie Pub. Het is de tweede keer dat de Chinese partners van Studio Coldec een bezoek brengen aan Nederland. Als naamgever van de lounge creëert Studio Coldec voor hen vanavond graag een ‘Home of Football’ in de Studio Coldec Lounge van De Adelaarshorst.

Tekst gaat verder onder foto.


 
In juli opende Studio Coldec zijn 200e winkel in China. Deze winkels verkopen alleen de Nederlandse verfproducten van Studio Coldec en iedere winkel heeft een eigen Go Ahead Eagles-corner van 12 m². Een corner met unieke stukken, shirts, ballen en foto’s, maar ook met een TV-screen waar de laatst gespeelde wedstrijd op wordt getoond.

Studio Coldec ontwikkelt, produceert en levert innovatieve verfproducten en concepten voor wand- en vloerafwerking, waarbij het decoratieve effect hand in hand gaat met de eenvoud van verwerking, het realiseren van maximale duurzaamheid en gebruikersgemak. De winkels van Studio Coldec in China hebben unieke, decoratieve verfproducten voor beginners, doorgewinterde doe-het-zelvers en professionele verwerkers.