Hoe snel een wissel succes kan brengen, liet Julius Bliek afgelopen zondag zien. Koud in het veld bracht hij aan alle onzekerheid een einde door Go Ahead Eagles ver in blessuretijd aan een 0-2 voorsprong te helpen tegen Telstar. Succesvol gewisseld werd er ook dinsdagavond in Postillion Hotel Deventer.

Een Duitse linksback (Nicolas Abdat), een Belgische rechtsback (Jenthe Mertens) en een kleine zestig Business Partners van Go Ahead Eagles genoten van het jaarlijkse wisseldiner, dat door Go Ahead Eagles en Postillion Hotel Deventer in samenwerking met BData ICT Solutions werd georganiseerd. De avond werd afgetrapt door Jan Willem van Dop, die het welkomstwoord voor zijn rekening nam. Vervolgens was het aan Mario Riesebeek van BData ICT Solutions om de deelnemers uit te leggen wat de avond verder voor hen zou brengen.

Tekst gaat verder onder foto’s.

(Foto’s: Ton Otten)

Wat precies de ingrediënten van het wisseldiner waren? Een viergangendiner waarbij na het nuttigen van elke gang van tafel werd gewisseld. Het resultaat was een culinaire avond met veel succesvolle ‘wissels’, waarbij naast Abdat en Mertens ook de zestig aanwezige Business Partners volop genoten van de gezelligheid, de sfeer en de mogelijkheid om te netwerken. Wisselt u de volgende keer ook met ons mee?