De supporters van Go Ahead Eagles maken de club tot de volksclub die het al 116 jaar is. Voetbal wordt aan de Vetkampstraat dan ook primair gespeeld voor de fans op de tribunes, die mede door hun wisselwerking met de voetballers op het veld een kolkend stadion van De Adelaarshorst maken. Het huidige seizoen in de Keuken Kampioen Divisie is daar een heel mooi voorbeeld van.

De beleving in het stadion is echter maar één onderdeel die bij een avondje (of middagje) Go Ahead Eagles hoort. Ook zaken als service, kaartverkoop of communicatie dragen bij aan een ultieme wedstrijdervaring. Wat gaat er goed, wat loopt er uitstekend en wat kan er beter? Op die vragen hoopt Go Ahead Eagles graag antwoord te krijgen tijdens het jaarlijkse Fan Onderzoek dat door de KNVB wordt uitgevoerd onder alle clubs in de Keuken Kampioen Divisie.

Op donderdag 3 januari 2019 en vrijdag 4 januari 2019 ontvangen supporters van Go Ahead Eagles mogelijk per e-mail een vragenlijst waarmee zij hun bijdrage kunnen leveren aan dit Fan Onderzoek. Go Ahead Eagles hoopt dat de supporters die een e-mail ontvangen, de club en de Keuken Kampioen Divisie willen helpen door de vragenlijst van het Fan Onderzoek in te vullen. De resultaten van het Fan Onderzoek worden door Go Ahead Eagles gebruikt om de dienstverlening richting supporters te analyseren en te verbeteren.

Alvast bedankt voor je medewerking!