‘Samen zijn we niet te kraken’. Met deze tekst, geschreven op een spandoek van 7,5 meter breed, hebben supporters van Vak 19 vanmiddag het zorgpersoneel van het Deventer Ziekenhuis een hart onder de riem gestoken bij hun strijd om het coronavirus in te dammen.

Met ziel en zaligheid werd het spandoek gisteren door vier supporters gemaakt, terwijl zij tevens 200 euro inzamelden om de hardwerkende zorgverleners van het Deventer Ziekenhuis te verrassen. Van dat geld werden koeken en andere lekkernijen gekocht die de DZ’ers tijdens hun welverdiende koffiepauzes kunnen versmaden.

Tekst gaat verder onder foto.

(Foto: Henny Meyerink)

Onder een warm applaus van de aanwezige supporters nam de directie van het Deventer Ziekenhuis de koeken in ontvangst, terwijl zorgmedewerkers andersom hun handen op elkaar brachten om de Eagles-fans te bedanken voor hun steunbetuiging.

Tekst gaat verder onder foto.

(Foto: Henny Meyerink)

“Een sympathieke actie van onze supporters”, vindt ook Jan Willem van Dop (algemeen directeur Go Ahead Eagles), die vandaag eveneens aanwezig was op het voorplein van het Deventer Ziekenhuis. “Ik ben trots op de fans die op deze manier het zorgpersoneel van het Deventer Ziekenhuis een hart onder de riem hebben gestoken.”

(Foto: Henny Meyerink)