Nieuws Algemeen

Supportersveiling levert met € 6.717,- ongeëvenaard bedrag op

Razend populair? Ja! Een enorm succes? Ja! Het mag zonder twijfel gezegd worden van de supportersveiling die van 6 tot en met 12 juli plaatsvond tijdens de Meer dan Voetbal-week, die door de Keuken Kampioen Divisie werd georganiseerd. Het leverde een ongeëvenaarde opbrengst op voor de sociaal-maatschappelijke projecten van Go Ahead Eagles.

Een flink aantal van de in totaal zestig veilingitems van Go Ahead Eagles mochten zich in een ongekende populariteit verheugen. Met name afgelopen zondag – de slotdag van de supportersveiling – was het op MatchWornShirt.com bieden, overbieden en nog eens (over)bieden op unieke (rood-gele) veilingitems.

Diverse unieke veilingitems verwisselden uiteindelijk voor soms wel honderden euro’s van eigenaar. Met als resultaat: een fantastische opbrengst van € 6.717,-! En bovendien: de hoogste opbrengst van alle deelnemende clubs uit de Keuken Kampioen Divisie én Eredivisie! Het is eens te meer een signaal dat Go Ahead Eagles supporters heeft waar we op kunnen bouwen.

Heel veel dank aan iedereen die de veilingitems beschikbaar heeft gesteld én aan Leon Dijkman, Kowet en andere Eagles-supporters dankzij wie deze supportersveiling in samenwerking met de Keuken Kampioen Divisie tot stand is gekomen. En zeker niet te vergeten: dank aan alle supporters die een bod hebben uitgebracht!

Terug naar overzicht