Aankomend weekeinde komt Go Ahead Eagles met een Onder-14 team in actie op het Golden Talent Tournament in Twello, waaraan onder andere ook clubs als Ajax, Liverpool, Lazio Roma en titelverdediger Anderlecht deelnemen. Het initiatief voor het Golden Talent Tournament is voor de supportersvereniging van Go Ahead Eagles reden om dit internationale toernooi voor jeugdig toptalent financieel te ondersteunen.

“Het Golden Talent Tournament is voor de supportersvereniging van Go Ahead Eagles een toernooi waarmee de club en de Voetbalopleiding zich verder op de kaart kunnen zetten”, zegt Thea Norder, voorzitter van de supportersvereniging. “Want los van het feit dat er veel jeugdteams van gerenommeerde clubs aan het toernooi deelnemen, is het mooi dat de jeugd van Go Ahead Eagles zich mag meten met deze teams. Onder het motto ‘Wie investeert in de jeugd, investeert in de toekomst’ levert de supportersvereniging van Go Ahead Eagles dan ook graag een financiële bijdrage aan de organisatie van het Golden Talent Tournament.”

Bijdragen aan de ontwikkeling van talenten binnen de Voetbalopleiding is voor de supportersvereniging van Go Ahead Eagles een belangrijk speerpunt. Daarnaast is de vereniging er voor en door supporters. “Voor leden van de supportersvereniging bieden wij diverse activiteiten en kortingen, bijvoorbeeld bij het bezoeken van uitwedstrijden, en kunnen wij de consumptieprijzen relatief laag houden”, geeft Thea aan. “Ook maakt de supportersvereniging mede mogelijk dat Harly elke thuiswedstrijd zijn ronde vliegt in De Adelaarshorst, dat het sfeerteam sfeeracties houdt, dat fotograaf Henny Meyerink de mooiste foto’s schiet en dat voor de thuisblijvers alle wedstrijden van Go Ahead Eagles live te beluisteren zijn via Deventer Radio.”

De supportersvereniging van Go Ahead Eagles drijft bij het organiseren van alle activiteiten louter op de onvoorwaardelijke inzet van haar vrijwilligers. “Dankzij hun inzet kunnen we er als supportersvereniging voor zorgen dat er geld in de club wordt geïnvesteerd”, legt Thea uit. “Hierbij kan onder andere gedacht worden aan de jaarlijkse Open Dag, de grasmat in De Adelaarshorst en de geluidsinstallatie en scoreborden in het stadion. En verder investeert de supportersvereniging dus in de Voetbalopleiding van Go Ahead Eagles, aangezien we hopen dat spelers vanuit de eigen jeugd uiteindelijk zullen scoren in het eerste elftal. Door het Golden Talent Tournament een warm hart toe te dragen, willen we dat als supportersvereniging onderstrepen.”

Leden van de supportersvereniging hebben gratis toegang tot het Golden Talent Tournament op vertoon van hun ledenpas. Lid worden van de supportersvereniging? Ga dan naar: http://sv-gae.nl/formulier/lid-worden

Lees hier meer over het Golden Talent Tournament, dat van vrijdag 26 mei tot en met zondag 28 mei plaatsvindt op het sportpark van SV Twello.