nieuws

nieuwsTrainer Foeke Booy, aanvoerder Marnix Kolder en teammanager Adrie Steenbergen staken hun enthousiasme donderdagmiddag bij de presentatie van de nieuwe spelersbus niet onder stoelen of banken. ‘Veel eredivisieclubs zullen niet zo’n mooie bus hebben’, sprak Steenbergen bewonderend tijdens de onthulling van de bus bij TCR Tours in Raalte.

TCR Tours verzorgt al bijna tien jaar het busvervoer voor Go Ahead Eagles. De bussen van TCR Tours, herkenbaar aan de groene huiskleur van de busmaatschappij uit Raalte was een bekende verschijning in de Jupiler League. Het door Fokko Ontwerp uit Deventer ontworpen exterieur van de nieuwe spelersbus, een BOVA Magiq, wijkt qua kleur en vormgeving af van de huisstijl van TCR, maar zal een blikvanger zijn op de weg. De vormgeving, geheel in Eagles-stijl straalt warmte en klasse uit.
De komende dagen wordt het interieur van de bus geplaatst en ook hier zullen de clubkleuren terugkeren. De luxe stoelen krijgen lederen bekleding, waarin de clubkleuren worden verwerkt. Uiteraard wordt de bus voorzien van digitenne, waardoor de spelers tijdens de reis tv kunnen kijken. Daarvoor worden meerdere tv’s geplaatst. De bus is voorzien van enkele stopcontacten voor het opladen van laptops, telefoons e.d. Ook wifi ontbreekt niet. De luxe touringcar telt 40 zitplaatsen en wordt ingezet voor alle uitwedstrijden. Buiten de wedstrijden om zal de bus Eagles-breed worden ingezet, bijvoorbeeld voor sponsoractiviteiten.
Met het in gebruik nemen van de nieuwe bus verlengden TCR Tours en Go Ahead Eagles ook de samenwerking. Beide partijen sloten een nieuwe overeenkomst, die tot en met 30 juni 2016 loopt.