Tijdens de Open Dag van Go Ahead Eagles konden bezoekers afgelopen zomer onder andere meedoen aan een actie van TCR Tours. Onlangs werden de winnaars van deze actie getrakteerd op een stadiontour door De Adelaarshorst en een tocht door de regio in de spelersbus van Go Ahead Eagles.

Alle winnaars van de actie verzamelden zich in het supportershome van Go Ahead Eagles, waar ze werden ontvangen met koffie, thee of limonade en een gevulde koek. Na het welkomstwoord van Bas Roescher (directeur TCR Tours) en Stefan Rutgers (gastheer Go Ahead Eagles) begon de stadiontour van Go Ahead Eagles in de business lounge.

Naast de business lounge werd er nog veel meer bekeken in het stadion, zoals de tribune, persruimte, spelersruimte, kleedkamers en het spelershome. De middag werd afgesloten met een mooie tour door en rondom Deventer in de spelersbus van Go Ahead Eagles. In het stadion en tijdens de busrit werd er door Stefan Rutgers van alles over Go Ahead Eagles verteld, waarbij passende, mooie anekdotes niet ontbraken. Als extra verrassing kregen alle kinderen een miniatuur van de spelersbus van Go Ahead Eagles nagestuurd.

 

 

 


Ook interesse in een Go Ahead Eagles Stadion Tour? Klik dan hier.