De eerste selectie van Go Ahead Eagles speelt erin. De vier jeugdteams van de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding spelen erin. En óók alle jeugdige deelnemers aan de Go Ahead Eagles Soccer Camps. Wáárin precies? Tenues waarop dezelfde vijf trotse Premium Partners prijken!

Thermen Bussloo, Jumper, Pouw, Loodgietersbedrijf M. Kramer en Hartholt Olie. Samen vormen ze dit seizoen een mooi ensemble op de wedstrijdtenues van de eerste selectie en jeugdteams van Go Ahead Eagles. En, zoals gezegd, ook op het Go Ahead Eagles Soccer Camps-tenue zijn de vijf partijen inmiddels dus verenigd.

Tekst gaat verder onder foto.


 
“Het is mooi dat onze Premium Partners zich ook hebben verbonden aan Go Ahead Eagles Soccer Camps en daarmee dit initiatief financieel ondersteunen”, zegt algemeen directeur Jan Willem van Dop. “Hiermee kunnen we weer een volgende stap zetten met de doorontwikkeling en uitbreiding van deze mooie voetbalkampen.”

Tekst gaat verder onder foto.


 
Voetbalplezier en voetbalbeleving zijn de succesfactoren van de Go Ahead Eagles Soccer Camps. Het eerstvolgende Go Ahead Eagles Soccer Camp komt er alweer héél snel aan. Aankomende week, in de herfstvakantie, is het sportpark van SV Colmschate van maandag 21 tot en met woensdag 23 oktober het decor voor drie dagen voetbalplezier.

Ben jij tussen de 6 en 15 jaar en zit het Go Ahead Eagles Soccer Camps-tenue jou als gegoten? Meld je dan snel hier aan.