Waartoe een gezellig diner kan leiden, toonden de tenuesponsoren van Go Ahead Eagles afgelopen dinsdag. In Restaurant Keizerskroon in Deventer dineerde Go Ahead Eagles succesvol met Thermen Bussloo, EuroParcs, Pouw Automotive, Decoverf.nl en Hartholt Olie.

“Het was een uniek diner op een toplocatie”, zegt Arnaud Miltenburg, commercieel manager van Go Ahead Eagles. “Ons doel was om in besloten kring nader kennis met elkaar te maken. Dat is méér dan succesvol gebleken.” De aanwezigheid van alle eindverantwoordelijken van de vijf tenuesponsoren zorgde voor korte en directe lijntjes aan tafel. “Er werden onverwachte verbanden tussen alle ondernemingen gelegd”, vervolgt Miltenburg. “Onderling is er al gesproken over het benutten van elkaars netwerk. Verder staan de eerste onderlinge afspraken al in de agenda.” Naast het zakelijke gedeelte was er ook ruimschoots gelegenheid om andere zaken aan tafel te bespreken. Miltenburg: “Tijdens het diner is er ook een goede discussie gevoerd met Dennis Bekking en Alfred Knippenberg over voetbal en ons technisch beleid.”

Ron Bleize, directeur van Decoverf.nl, was één van de genodigden aan tafel. “Een sfeervolle ambiance, lekker eten en goed gezelschap”, omschrijft hij het samenzijn. “Het was voor ons een mooie nadere kennismaking met de overige tenuesponsoren van Go Ahead Eagles om samen nog meer als één team achter onze club te staan. Nieuwe contacten, nieuwe afspraken, al met al een erg geslaagde avond.” Woorden waar Miltenburg zich graag bij aansluit. “Gezien het succes van de avond zijn we van plan om dit soort sessies vaker te organiseren. Hierbij zal Go Ahead Eagles het initiatief nemen om een groep deelnemers samen te stellen en uit te nodigen.”