De uitwedstrijd tegen NAC Breda was er zowel op het veld als in het uitvak één van twee gezichten. Op het veld was er tevredenheid over het vertoonde spel, maar chagrijn dat er niet gewonnen werd. Vanuit het uitvak vormden de meegereisde fans een echte twaalfde man, maar ontstond er ook enige commotie na afloop bij het verlaten van het uitvak en was er sprake van enige onachtzaamheid richting andere supporters bij het uitbundig juichen na het doelpunt.

Daarnaast was er in de 34e minuut een mooi eerbetoon voor een supporter van Go Ahead Eagles, middels gezang, een spandoek en helaas ook het afsteken van vuurwerk. Naar het afsteken van het vuurwerk heeft de KNVB, zoals de Stentor eerder deze week al meldde, een vooronderzoek ingesteld. Dit betekent dat Go Ahead Eagles een aantal vragen over de situatie heeft ontvangen van de aanklager.

Deze kan de club beantwoorden, aangezien de voorvallen de afgelopen weken door de club onderzocht zijn. Daar waar nodig is er naar de conclusies uit dat onderzoek gehandeld. Mochten er – in eerste instantie onder supporters die erbij waren in het uitvak in Breda – nog vragen leven, dan ben je natuurlijk te allen tijde van harte welkom deze te stellen via supporterszaken@ga-eagles.nl.

Op naar een mooie Awayday aanstaande zondag in Velsen-Zuid.