De sportieve flow van Go Ahead Eagles duurt voort! Sinds de start van de verkoop van halve seizoenkaarten, op woensdag 6 november, werden ook het elfde en twaalfde duel door het team van Jack de Gier aan de ongeslagen wedstrijdenreeks toegevoegd. Sterker nog, de laatste twee competitiewedstrijden tegen FC Dordrecht (3-1) en Telstar (0-2) werden in een zege omgezet!

Ruim vijftig supporters sloten zich de afgelopen anderhalve week als halve seizoenkaarthouder aan bij de twaalfde man van Go Ahead Eagles. Daardoor maken ze inmiddels deel uit van de meer dan 6.600 seizoenkaarthouders die elk thuisduel voor een geweldige voetbalambiance in De Adelaarshorst zorgen. Ook jij kunt je als (halve) seizoenkaarthouder bij hen aansluiten en jezelf verzekeren van een vaste plaats in De Adelaarshorst tijdens de elf (!) resterende thuisduels die Go Ahead Eagles nog in het honderdste seizoen aan de Vetkampstraat speelt.

Je halve seizoenkaart is per direct geldig tot en met 30 juni 2020. Al tijdens de eerstvolgende thuiswedstrijd tegen Roda JC (vrijdag 22 november) kun je er dus als (halve) seizoenkaarthouder bij zijn! Je kunt je halve seizoenkaart hier bestellen. Vragen? Kijk dan eerst of je vraag bij de FAQ staat.

Als halve seizoenkaarthouder heb je…

…toegang tot alle 11 (!) competitiewedstrijden die Go Ahead Eagles dit seizoen nog speelt in De Adelaarshorst, waaronder de topduels tegen Roda JC, NAC Breda, NEC, De Graafschap en SC Cambuur.
…elke thuiswedstrijd een vaste plaats in het stadion.
…aanzienlijk voordeel ten opzichte van het kopen van losse kaarten voor alle thuiswedstrijden. Een besparing die je bijvoorbeeld kunt benutten voor extra consumpties op een Matchday of het aanschaffen van een artikel in de Fanstore!

Prijzen halve seizoenkaarten