ticketprint

Het gemak van online kaarten bestellen voor een thuiswedstrijd van Go Ahead Eagles is al bij velen bekend: vanuit je luie stoel achter de computer kaarten bestellen en deze per post thuis laten bezorgen. We gaan het je nu nog makkelijker maken: thuis bestellen én printen (@home printing).

Als je voor de wedstrijd Go Ahead Eagles – NAC Breda je tickets online besteld en zelf thuis print, ontvang je bij deze wedstrijd € 2,- korting per ticket. Da’s pas wat je noemt echt thuisvoordeel!

Hoe gaat het in zijn werk?
De kaartverkoop voor de wedstrijd Go Ahead Eagles – NAC Breda start op zaterdag 25 oktober (speeldatum 22 november, aanvang 19.45 uur). Als je al een account hebt, doe je gewoon je bestelling en volg je de aanwijzingen m.b.t. het online printen. Als je nog geen account hebt, moet je die eerst nog aanmaken.

De online bestelde kaarten kun je daarna thuis printen, meteen na de bestelling of bijv. pas op de wedstrijddag. Je print dan niet een oorspronkelijk ticket, maar een A-4 waarop 3 (dezelfde) barcodes staan.

Dit A-4tje met de barcodes is jouw toegangsbewijs. De barcode geeft slechts éénmaal toegang tot het stadion. Als de barcode gescand is bij het tourniqette, verliest de barcode zijn geldigheid. (net als een normaal ticket dus).

Je dient de volledige print mee te nemen naar het stadion en het formaat mag niet aangepast worden. Bij de ingang tot het stadion, kun je bij het bord ‘e-ticketing via de tourniquettes naar binnen. Bij de andere ingangen is het niet mogelijk om met een @home geprint ticket naar binnen te gaan.

Naast het gemak om thuis de kaarten te bestellen en te printen, ontvang je bij deze manier van tickets kopen voor de wedstrijd tegen NAC Breda ook nog een € 2,- korting per besteld ticket. Je betaalt dus € 23,- i.p.v. € 25,-!

Het geprinte ticket ziet er als volgt uit:
ticketprint