Eerste Selectie

Ticketinformatie oefenwedstrijden Willem II en SV Rödinghausen

Ter afsluiting van de voorbereiding op Eredivisie-seizoen 2021/2022 treedt Go Ahead Eagles twee keer aan in De Adelaarshorst. Op zaterdag 31 juli (19:30 uur) is Willem II de tegenstander in de MVO-wedstrijd die op het programma staat. Op zaterdag 7 augustus (19:00 uur) is SV Rödinghausen de opponent tijdens de openingswedstrijd, waarin het team van Kees van Wonderen zich van zijn sterkste kant zal laten zien in aanloop naar de seizoensouverture tegen sc Heerenveen.

Conform de nieuwe coronamaatregelen die op vrijdag 9 juli door de Nederlandse regering zijn afgekondigd, mag Go Ahead Eagles tijdens beide duels 2/3 van de totale stadioncapaciteit benutten. Dit betekent dat zowel tegen Willem II als tegen SV Rödinghausen maximaal 6.650 toeschouwers (inclusief Business Partners) ontvangen mogen worden in De Adelaarshorst.

Voor de MVO-wedstrijd tegen Willem II heeft Go Ahead Eagles honderden mensen van meerdere (sociaal-maatschappelijke) organisaties uitgenodigd (meer daarover lees je via deze link). Voor seizoenkaarthouders geldt dat ze óf gratis toegang hebben tot de MVO-wedstrijd Go Ahead Eagles – Willem II óf gratis entree hebben voor Go Ahead Eagles – SV Rödinghausen, die als generale repetitie geldt voor de start van Eredivisie-seizoen 2021/2022.

Tekst gaat verder onder foto.

(Foto: Dennis Bresser)

Het bestellen van een gratis kaart voor Go Ahead Eagles – Willem II of Go Ahead Eagles – SV Rödinghausen kan van maandag 19 juli (10:00 uur) tot een met zondag 25 juli via deze link. Wil je beide duels bezoeken? Dan zijn er voor seizoenkaarthouders twee opties:

  • Je bestelt een gratis kaart voor Go Ahead Eagles – Willem II. Vanaf maandag 26 juli (16:00 uur) kun je vervolgens voor € 10,- een kaart bestellen voor Go Ahead Eagles – SV Rödinghausen (€ 12,50 voor vak 1, 2 of 3 van de Hoofdtribune).
  • Je bestelt een gratis kaart voor Go Ahead Eagles – SV Rödinghausen. Vanaf maandag 26 juli (16:00 uur) kun je vervolgens voor € 5,- een kaart bestellen voor Go Ahead Eagles – Willem II (€ 7,50 voor vak 1, 2 of 3 van de Hoofdtribune).

De volledige opbrengst van beide duels gaat naar het mogelijk maken van diverse sociaal-maatschappelijke projecten en activiteiten in de regio.

Coronatoegangsbewijs

Go Ahead Eagles – Willem II en Go Ahead Eagles – SV Rödinghausen gelden als evenementen die onder Testen voor Toegang vallen. Alle supporters van 13 jaar of ouder die de wedstrijd bezoeken, dienen bij de ingang van De Adelaarshorst een coronatoegangsbewijs te kunnen tonen. Dit kan een negatieve testuitslag zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Je dient bij de ingang van De Adelaarshorst een van deze drie coronatoegangsbewijzen te laten zien via de CoronaCheck-app van de Rijksoverheid of met geprinte documenten via coronacheck.nl.

(Foto: Henny Meyerink)

Terug naar overzicht