Nu de ontknoping van het seizoen 2018/2019 stilletjes aan nadert, neemt ook de spanning in het rustactiviteitenklassement steeds meer toe. Wie gaat er met de titel aan de haal? Blijft de B-Side koploper of komt de Leo Halle tribune alsnog langszij? En wie pakt de rode lantaarn: de IJsseltribune of de Hoofdtribune? Morgenavond gaan we in de rust van Go Ahead Eagles – Jong AZ weer latjetrappen! Ben jij seizoenkaarthouder van Go Ahead Eagles en wil je je tribune aan eeuwige roem helpen? Meld je dan aan en win een mooie prijs voor jezelf en een aantal seizoenkaarthouders op jouw tribune! 

Spelregels
– We hebben vier deelnemers (16+): één van de B-Side, één van de Hoofdtribune, één van de Leo Halle en één van de IJsseltribune.
– De ballen liggen op de rand van het strafschopgebied.
– Alle vier supporters mogen één keer schieten.
– Als niemand de lat raakt, dan schiet iedereen nog een keer.
– Als één supporter de lat raakt, is hij/zij de winnaar.
– Als er twee of meer supporters de lat raken, mogen zij nog een keer, net zo lang tot er in een ronde één supporter de lat raakt. Hij/zij is dan de winnaar.
– Als na drie rondes (oftewel twaalf schoten) helemaal niemand de lat heeft geraakt, is er geen winnaar.

Durf jij de uitdaging aan? Mail dan je naam, leeftijd, tribune en telefoonnummer naar info@ga-eagles.nl o.v.v. ‘Latjetrap’. Aanmelden kan tot en met vrijdag 5 april (12:00 uur). Daarna maken we van elke tribune de deelnemer bekend.

Voor de volledigheid de tussenstand van de rustactiviteiten die dit seizoen in De Adelaarshorst plaatsvonden:
– B-Side: 4x winst
– Leo Halle tribune: 3x winst
– Hoofdtribune: 1x winst
– IJsseltribune: 1x winst