Zes dagen voordat Go Ahead Eagles in Terwolde aan de eerste training van seizoen 2019/2020 begint, loopt het storm met de seizoenkaartverkoop! De kans om een match worn shirt van de afgelopen Play-Offs te winnen, heeft sinds woensdag 5 juni de nodige supporters over de streep getrokken om alsnog hun seizoenkaart te verlengen / bestellen. Een nieuwe magische grens nadert…

Daarom hebben we besloten om de periode waarbij seizoenkaartverlengers/-bestellers in aanmerking komen voor het winnen van een match worn shirt, met één dag te verlengen. Oftewel, ook supporters die vandaag (maandag 17 juni) vóór 24:00 uur hun seizoenkaart bestellen / verlengen maken alsnog kans op een van de match worn shirts, die later deze week worden verloot.

Bovendien doen we de toezegging dat we sowieso 15 match worn shirts verloten indien de mijlpaal van 6.500 seizoenkaarthouders vandaag wordt gehaald. Waag dus nog één keer een poging om je seizoenkaartloze vrienden, familieleden, buren en/of kennissen aan te sporen om alsnog te verlengen / bestellen en kans te maken op een match worn shirt. Komoptan!