Na twee succesvolle edities bij SV Voorwaarts Twello (10-12 juli) en SV Schalkhaar (24-26 juli) krijgen kinderen in de leeftijdscategorie van 6 tot en met 15 jaar oud volgende week opnieuw de kans om te trainen als een échte Eagle. Bij SC Deventer vindt op 22, 23 en 24 augustus het laatste Go Ahead Eagles Soccer Camp van deze zomeredities plaats.

Op het sportcomplex van SC Deventer beleven kinderen van dinsdag 22 augustus tot en met donderdag 24 augustus de leukste voetbalactiviteit van de zomervakantie. Voetballen bij Go Ahead Eagles als een échte Eagle, hoe vet is dat? Dagelijks wanen voetballiefhebbers zich van 10:00 tot 16:00 uur voor even als een echte profvoetballer. Dat de Go Ahead Eagles Soccer Camps leven in Deventer, ziet projectleider Arnoud Bostelaar niet als iets verrassends. “Voetballiefhebbers beleven de voetbaldagen van hun leven in een gepersonaliseerd Go Ahead Eagles Soccer Camps voetbaltenue, dat wordt voorzien van één of meerdere handtekeningen van spelers van het eerste elftal. Met een vernieuwd voetbalprogramma met vaste begeleiding is er volop uitdaging voor alle kinderen tussen 6 en 15 jaar oud.”

Een recreatief binnenprogramma en het ontvangen van een persoonlijk deelnemerscertificaat zorgen voor een plezierige en onvergetelijke voetbalervaring. Bij deelname aan een Go Ahead Eagles Soccer Camp maken kinderen bovendien kans om een stap dichter bij de Voetbalopleiding van Go Ahead Eagles te komen. Aanmelden voor het Go Ahead Eagles Soccer Camp verloopt via www.ga-eagles.nl/soccercamps. Hier is tevens meer informatie te vinden over het Go Ahead Eagles Soccer Camp bij SC Deventer.