Winnen is een teamprestatie en een samenspel van spelers, staf en supporters. Alleen binnen een hecht collectief kunnen spelers goed gedijen en op basis van hun individuele kwaliteiten het verschil maken op het veld. Dat bewezen onder meer Hobie Verhulst, Richard van der Venne en Istvan Bakx in de afgelopen maanden. Alle drie zijn ze genomineerd voor een Bronzen Kampioensschild als Beste Speler / Keeper van de eerste periode van de Keuken Kampioen Divisie.

Tijdens de eerste wedstrijden van het seizoen hadden Hobie, Richard en Istvan regelmatig een doorslaggevende rol in de uitstekende teamprestatie die Go Ahead Eagles wist neer te zetten. Mede door hun reddingen, goals en assists werd een aantal (zwaarbevochten) zeges over de streep getrokken.


(Foto: Erik Pasman)

Wie ook van doorslaggevende waarde zijn om Hobie en Istvan / Richard aan het Bronzen Kampioensschild te helpen, zijn de supporters van Go Ahead Eagles. Klik hier om je stem uit te brengen en trek de overwinning voor Hobie en Istvan / Richard over de streep! Stemmen kan tot uiterlijk dinsdag 30 oktober (18:00 uur).

Let op: je moet je stem bevestigen via de bevestigingsmail die je ontvangt. Deze kan mogelijk in je spam-inbox zitten.