De generale repetitie. De laatste test. Nog één keer vlammen voordat de competitie begint. Welke terminologie je er ook op loslaat, het belang van de afsluitende oefenwedstrijd van de voorbereiding is aanzienlijk. Zaterdag (3 augustus) speelt Go Ahead Eagles om 14:30 uur in de eigen Adelaarshorst tegen Konyaspor. Ben jij erbij?

Konyaspor eindigde vorig jaar als 8e in de Turkse Süper Lig. De formatie van trainer Kocaman heeft meerdere (jeugd)internationals in de gelederen, van onder meer Peru, Bosnië-Herzegovina, Senegal, Slovenië en Turkije zelf. Een echte krachtmeting dus!

Als seizoenkaarthouder kan je deze clash gratis bezoeken met je seizoenkaart. Losse kaarten kosten €5 en zijn te koop via deze link of op de dag zelf aan de stadionkassa’s (vanaf 13:00 uur).

Zit je in Vak 10, 17 of 22? Dan is het belangrijk te weten dat dit vanaf de wedstrijd van zaterdag rookvrije vakken zijn. Meer informatie hierover vind je hier.

Namens spelers en staf: graag tot zaterdag!


Prachtig beeld uit de afsluitende oefenwedstrijd van vorig seizoen, toen tegen Sparta. Pouwels viert zijn goal, de Hoofdtribune viert mee. (Foto: Erik Pasman)