In het spoor blijven van de koploper van de Jupiler League én een plek in de 1/8e finale van de KNVB Beker. In amper vijf dagen tijd kan Go Ahead Eagles twee grote stappen zetten. Twee keer in eigen huis, twee keer met de steun van de twaalfde man.

Aanstaande vrijdag, 23 oktober, vindt het eerste deel van de tweeluik plaats. Om 20:00 uur is Almere City FC de tegenstander. Na een stroeve start wist de ploeg van Maarten Stekelenburg anderhalve week geleden de eerste zege van het seizoen te pakken. Tegen de Flevolanders gaat Go Ahead Eagles op jacht naar de vijfde(!) thuiszege van het seizoen.

Vier dagen later spelen de rood-gelen opnieuw thuis. Dan komt Willem II op bezoek. Grote vraag: kan Go Ahead Eagles zijn naam als absolute cupfighter opnieuw waarmaken? Met de zeges op Feyenoord (2x), NAC Breda en Heracles Almelo in het recente verleden, maakte ‘Kowet’ grote indruk.

Voor beide wedstrijden zijn nog kaarten verkrijgbaar. Tickets kopen kan 24/7 via de online ticketshop van Go Ahead Eagles en tijdens openingstijden aan de receptie van gebouw Larenstein.

Spelers en staf hopen op jouw support om deze dubbelslag te slaan!

DEVENTER - Go Ahead Eagles - Sparta Rotterdam, Jupiler League, voetbal, seizoen 2015-2016, Stadion De Adelaarshorst, 02-10-2015, spelers van GA Eagles vieren de overwinning