Go Ahead Eagles verwelkomt maandag twee proefspelers op het trainingsveld: de Zweed Adrian Edqvist (20) en de Fransman Antoine Rabillard (23).

Edqvist is een buitenspeler die eerder in zijn vaderland uitkwam voor Kalmar FF en Oskarshamns AIK. Spits Rabillard speelde afgelopen seizoen voor Béziers op het tweede niveau van Frankrijk. Daarvoor was hij actief bij Olympique Marseille. Beide spelers blijven in eerste instantie tot en met vrijdag in Terwolde.

Met Gino Bosz (foto boven) nadert Go Ahead Eagles ondertussen een akkoord over een contractverlenging van twee jaar. “We hopen dat de handtekeningen een dezer dagen kunnen worden gezet”, zegt technisch manager Paul Bosvelt.

Tekst gaat verder onder foto.

Istvan Bakx stijlvol aan de bal.

De toekomst van Istvan Bakx ligt niet in Deventer. Hij heeft na een beraadsperiode aangegeven niet in te gaan op het contractvoorstel van Go Ahead Eagles. “We danken Istvan voor wat hij heeft betekend voor de club. We wensen hem alle goeds toe in de toekomst”, aldus Paul Bosvelt.

Vanavond om 19:00 uur speelt Go Ahead Eagles de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding. Traditiegetrouw is SV Terwolde de tegenstander. Gino Bosz is hier nog niet bij vanwege een knieblessure.