Kleren maken de man. Het is een aloude uitspraak, maar daardoor niet minder actueel. Sinds het thuisduel tegen Excelsior heeft de technische staf van Go Ahead Eagles tijdens wedstrijden het trainingspak ingeruild voor een prachtig maatpak van Van Uffelen Mode.

Niet alleen de technische staf, maar ook de spelers, directie en kantoororganisatie van de club zijn door Van Uffelen Mode voorzien van een keurig maatpak. De vrouwelijke medewerkers van Go Ahead Eagles werden door Van Uffelen Mode eveneens in een stoere outfit gestoken. De modeketen schakelde bliksemsnel toen Go Ahead Eagles bij zijn zoektocht naar een nieuwe ‘suit supplier’ uitkwam bij Van Uffelen Mode. Enkele passessies later werden alle outfits keurig afgeleverd bij De Adelaarshorst.

Tekst gaat verder onder foto.

 
Niels van Norel (bedrijfsleider in Hengelo) en Bas Loeven (bedrijfsleider in Deventer) hebben dit project gezamenlijk opgepakt. “Het was makkelijk en snel schakelen toen ik met Jan Willem van Dop in gesprek kwam over het aankleden van de club”, vertelt Niels. “Ik kom zelf al vele jaren bij Go Ahead Eagles en inmiddels hebben we ook meerdere winkels in deze regio. We hebben de handen ineen geslagen en samen met collega Bas, die inmiddels ook supporter is, zijn we gelijk aan de slag gegaan.”

Van Uffelen Mode koos heel bewust voor een kostuum. “Dat geeft een mooie professionele uitstraling”, vervolgt Niels. “Voor de spelers een wat meer casual set met veel draagcomfort. We zijn de laatste jaren ook erg actief op de zakelijke markt en kleden vele bedrijven in de omgeving. Het partnership met Go Ahead Eagles is voor ons een mooie kans op een prettige samenwerking met de club en geeft daardoor weer nieuwe kansen om onze naamsbekendheid te vergroten.” Bas Loeven ondersteunt dit hele project vanuit de winkel in Deventer.

Tekst gaat verder onder foto.

(Foto: Erik Pasman)

“We zijn heel blij met het Partnership dat we voor de komende twee jaar met elkaar zijn aangegaan”, zegt Jan Willem van Dop, algemeen directeur van Go Ahead Eagles. “Van Uffelen Mode heeft een topcollectie en heeft daarnaast veel ervaring met het aankleden van voetbalclubs, waaronder de nodige Eredivisieclubs. Het is mooi dat wij daar met Go Ahead Eagles bij zijn gekomen en het zegt ook wel iets over onze club.”

Van Uffelen Mode is al meer dan honderd jaar actueel op het gebied van dames- en herenmode. Inmiddels beschikt de modeketen over 46 winkels verspreid over het hele land, waaronder in Deventer (Lange Bisschopstraat). Het ruime dames- en herenmode-assortiment van de winkels én webshop van Van Uffelen Mode bestaat uit verschillende uiteenlopende merken. “Daarnaast beschikken onze medewerkers over veel ervaring. Verder staat een stukje persoonlijke aandacht bij ons altijd centraal”, aldus Niels en Bas.