Nieuws Algemeen

Uitgevlogen Eagles (afl. 182): De magische week van Randy

In de rubriek Uitgevlogen Eagles lichten we aan het begin van elke week enkele oud-Eagles uit die hun vleugels hebben uitgeslagen en nu elders in de wereld actief zijn. Van de voetbalvelden in Rusland tot in Amerika volgen we hun prestaties van de afgelopen week

Randy Wolters (Xanthi, Griekenland > Telstar, Nederland)
Je hebt goede weken, je hebt superweken en je hebt magische weken. Randy Wolters mag zonder meer spreken van dat laatste! Na een avontuur in Griekenland, bij Xanthi FC, was Randy een half jaar clubloos. Hij bleef echter doortrainen, zoals hij dat kan, totdat er weer een mogelijkheid kwam om bij een profclub aan te sluiten. Zijn geduld wordt beloond, want Telstar kon dit buitenkansje natuurlijk niet laten gaan. Leuk om je weer in Nederland te zien, Randy!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Randy Wolters (@randywolters11)

Maar nog magischer is misschien wel de geboorte van zijn tweede dochter, Gigi Amèle, die eergisteren om 8:25 werd geboren. Het leven lacht Randy, en zijn familie, toe!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Randy Wolters (@randywolters11)

Halil Çolak (Balikesirspor, Turkije)
Omdat er verder niet al te veel te beleven viel bij onze Uitgevlogen Eagles, viel ons oog op Halil Çolak. Een maandje geleden scoorde hij voor zijn Balikesirspor een prima doelpunt na een schitterende slalom, in de wedstrijd tegen Ümraniyespor. Mooi om te zien dat de buitenspeler het op zijn 33-jarige leeftijd nog niet is verleerd!

Robin Buwalda (Mariehamn, Finland)
Waar er bij Randy Wolters een nieuw hoofdstuk begint, neemt Robin Buwalda juist afscheid bij zijn club. De verdediger speelde drie jaar voor IFK Mariehamn en was het afgelopen jaar zelfs een aantal keer aanvoerder van het team. Buwalda heeft er echter voor gekozen om terug te gaan naar Nederland, waar hij kan revalideren aan zijn hoofdletsel die hij een aantal maanden geleden opliep. De grootste reden voor de verhuizing is dat hij graag meer tijd wil doorbrengen met zijn 3-jarige zoon Thiago en zijn gezin.

Joop Gall (PSM Makassar, Indonesië)

Tot slot nog een bijzondere transfer voor niemand minder dan Joop Gall! De oefenmeester zet zijn trainerscarrière voort bij PSM Makassar in Indonesië. Zijn aankondigingsvideo, met een hoog Louis van Gaal-gehalte, is in ieder geval legendarisch!

Terug naar overzicht