Eerste Selectie

Uitreiking Bronzen Kampioensschilden: blijk van waardering voor het collectief

Voorafgaand aan Go Ahead Eagles-FC Dordrecht worden er drie Bronzen Kampioensschilden uitgereikt. Hobie Verhulst, Istvan Bakx en John Stegeman werden uitgeroepen tot respectievelijk beste doelman, beste speler en beste trainer van de 1e Periode.

“Een mooi tussenrapport”, noemt laatstgenoemde zijn uitverkiezing door de aanvoerders en collega-trainers uit de Keuken Kampioen Divisie. “Niet alleen voor mij, maar voor de hele staf. Ik zie dit als een stimulans voor het complete begeleidingsteam, dat elke dag weer keihard werkt om de spelers en de club naar een hoger plan te tillen. Dit is een blijk van waardering die je onderweg krijgt. Aan het einde van het seizoen kan je pas echt de balans opmaken.”

John Stegeman krijgt het Bronzen Kampioensschild morgen uit handen van goede vriend Edwin Overmars, tevens oud-speler van Go Ahead Eagles. “Edwin heeft een belangrijke rol gespeeld in mijn komst naar Go Ahead Eagles”, vertelt John Stegeman. “Het liefst had ik gewild dat de gehele staf zich bij ons voegde tijdens het fotomoment, maar vanwege alle verschillende werkzaamheden rondom de wedstrijd is dit helaas niet mogelijk. Neem bijvoorbeeld de videoanalist en performance analist, die zich op dat moment al op en rond het cameraplatform bevinden.”


John Stegeman ziet het Bronzen Kampioensschild als een mooi tussenrapport voor de complete staf, waarvan op deze foto van links naar rechts te zien zijn: Sjoerd Woudenberg, Daniël Brummel, Alfred Knippenberg, John Stegeman, Marco Heering en Kick Maatman. (Foto: Erik Pasman)

Istvan Bakx en Hobie Verhulst dragen hun Bronzen Kampioensschilden op aan hun teamgenoten. Voor de wedstrijd wordt er dan ook een speciale elftalfoto gemaakt met de twee schilden vóór de poserende spelers. “De sportieve resultaten in de 1e Periode zijn een collectieve prestatie”, aldus Istvan Bakx. “Hobie en ik zijn zeer vereerd met onze prijzen, maar ook onze teamgenoten verdienen absoluut de credits voor een mooie 1e Periode. Vandaar dat we hen hebben gevraagd onze ‘uitreikers’ te zijn. Daarnaast maken we hierbij graag van de gelegenheid gebruik om de supporters nogmaals te bedanken voor hun support én hun stemmen bij deze verkiezing.”

Terug naar overzicht