Go Ahead Eagles heeft een overeenkomst gesloten met uitvaartverzorger Monuta. Hierdoor is het vanaf nu bij Monuta mogelijk de clubliefde voor Go Ahead Eagles te laten doorklinken in een uitvaart.

Go Ahead Eagles merkte al langer dat deze behoefte leefde onder de supporters. De liefde voor de club is er tijdens het leven, maar ook daarna. Van generatie op generatie wordt deze doorgegeven. Door een uitvaart met een Go Ahead Eagles-tint krijgen supporters de mogelijkheid om deze clubliefde ook bij hun afscheid te laten doorklinken.

De mogelijkheden zijn divers. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het gebruiken van het stadion, de horecafaciliteiten en/of de spelersbus. Maar ook voor een kist met logo, bloemen met daarin het logo van Go Ahead Eagles verwerkt of in de specifieke clubkleuren. Of misschien wilt u dat er in stoet langs het stadion wordt gereden?

Monuta stelt een vergoeding beschikbaar voor het gebruik van de Go Ahead Eagles-elementen bij uitvaarten. Deze vergoeding komt volledig ten goede aan Go Ahead Eagles Meer dan Voetbal, de maatschappelijke afdeling van de club. Hierdoor geeft Go Ahead Eagles deze bijdrage middels tal van projecten weer terug aan de samenleving.

Meer informatie is te vinden op deze link.

Schermafbeelding 2016-01-26 om 16.20.54