De Go Ahead Eagles-shirts van de wedstrijd tegen NAC zullen vrijdag vanaf de aftrap onder de hamer gaan! De shirts hebben eenmalig een speciaal ‘We Are The Eagles’-badge op de borst, als blijk van dank voor de steun die wij afgelopen tijd van supporters en sponsoren hebben ontvangen.

Het geld dat met de veiling wordt opgehaald zal beschikbaar worden gesteld voor de ‘Geef Aan Elkaar Tiendaagse’. Bieden is simpel en kan al vanaf 89 euro via deze link. Je kunt je bod plaatsen tot vrijdag 18 december 21.00 uur!

Geef Aan Elkaar Tiendaagse

De Go Ahead Eagles Tiendaagse is een initiatief van Go Ahead Eagles en verschillende supportersgeledingen. Het doel tijdens deze tiendaagse is om minima en ondernemers uit de omgeving Deventer een steuntje in de rug te geven. Zo wordt een deel van het geld gebruikt om de Voedselbank te steunen, door bonnen bij lokale horeca-ondernemers in te kopen. Wil je meer weten over dit initiatief? Bekijk dan het artikel op deze link.

Altijd vers, altijd veilig

Maak je geen zorgen over eventuele gezondheidsrisico’s. MatchWornShirt zorgt er namelijk voor dat alle shirts gereinigd worden met UV-C licht, waardoor DNA, bacteriën en virussen uit het shirt worden verwijderd. Omdat de shirts niet met water in aanraking komen blijven de kenmerkende grasplekken en geur behouden zodat het ultieme wedstrijdgevoel niet verdwijnt! Ga dus na de aftrap snel naar deze link en bied mee!