De seizoenkaartcampagne, het retroshirt, het 100 jaar Vetkampstraat-wedstrijdpakket, het nieuwe uittenue voor volgend seizoen, Home of Eus… Allemaal werden ze gedurende de afgelopen anderhalve maand gelanceerd. En o ja, ondertussen werd ook nog gepromoveerd!

Nu de rood-gele rookwolken van de fantastische ontknoping een beetje zijn opgetrokken, volgt hierbij een update over (t-)shirts en seizoenkaarten!

Want wanneer arriveert mijn…

50 jaar Paars-uitshirt?
Ben je een van de voorbestellers van het paarse uitshirt, waarin we promoveerden tegen Excelsior? Dan kan je je shirt medio juli verwachten!

Seizoenkaart?
De seizoenkaarten worden naar verwachting tussen 20 en 30 juli geleverd bij alle seizoenkaarthouders! Gisteren (maandag) om 23:59 uur sloot de verlengdeadline. Deze week wordt gebruikt om alle verplaatsingsverzoeken in behandeling te nemen. Op dinsdag 8 juni komen de niet-verlengde plekken in de verkoop, al kunnen we nu al aangeven dat dat er niet veel zullen zijn. Meer informatie volgt!

Retroshirt?
De tweede oplage van de retroshirts valt naar verwachting eind augustus, uiterlijk begin september op de deurmat bij alle bestellers. Uiteraard verpakt in de speciale 100 jaar Vetkampstraat-doos!

Tekst gaat verder onder foto.

Een prachtige plaat van 2 mei: de spelers poseren vol trots in het retrotenue. (Foto: Erik Pasman)

Home Again t-shirt en sjaal?
In je seizoenkaartpakket vind je* ook de voucher voor het ophalen van het speciale Home Again t-shirt en sjaal.
*Dit geldt voor verlengers die afgelopen seizoen (2020/2021) een Full Support (With Discount)-seizoenkaart hadden, alsmede voor verlengers die een Full Compensation-seizoenkaart hadden en af hebben gezien van (een deel van) hun compensatie.

100 jaar Vetkampstraat Wedstrijdpakket?
Op 1 en 2 mei werden ruim 4.000 wedstrijdpakketten bezorgd bij seizoenkaarthouders in heel Nederland. Heb jij besteld/verlengd vóór 1 mei 23:59 uur en nog geen wedstrijdpakket ontvangen? Dan houd je deze nog even tegoed! We gaan in het nieuwe seizoen een wedstrijd aangrijpen om je alsnog van je wedstrijdpakket te voorzien.

Thuisshirt?
Het nieuwe thuisshirt wordt op een later moment gepresenteerd! Wordt dus nog even vervolgd…

Nieuwe aflevering van Home of Eus?
Aanstaande zaterdag is de laatste aflevering van Home of Eus III! En we kunnen alvast verklappen: Home of Eus gaat eruit met een klapper. Bekijk in deze speciale afspeellijst de eerste vier afleveringen! Aflevering 4 zie je hieronder: