De afgelopen tijd heeft er intensief overleg plaatsgevonden met de ketenpartners van Almere City FC en Go Ahead Eagles om duidelijkheid te krijgen over de vervoersregeling die van toepassing is op de TOTO KNVB Beker wedstrijd van 29 oktober in en tegen Almere.

In het vooroverleg werd Go Ahead Eagles medegedeeld dat:
1) vanwege de doordeweekse avondwedstrijd en
2) vanwege een incident dat na afloop van de competitiewedstrijd Almere City FC – Go Ahead Eagles zou hebben plaatsgevonden waarbij een klein groepje supporters van Go Ahead Eagles betrokken was en
3) dat in de buurt op dezelfde avond de wedstrijd IJsselmeervogels – FC Den Bosch wordt gespeeld,

voor beide wedstrijden een busvervoersregeling van toepassing is en geen autoregeling.

“Wij betreuren deze regeling, maar door de argumentatie en het feit dat voor beide wedstrijden dezelfde regeling geldt , accepteren wij de beslissing”, aldus algemeen directeur Jan Willem van Dop.

De afgelopen dagen bereikten ons echter berichten dat toch niet voor beide wedstrijden hetzelfde vervoersregime van toepassing zou zijn. Inmiddels is ons echter verzekerd dat voor beide wedstrijden alleen de busregeling van toepassing is en er online onjuiste informatie is verstrekt. “Ondanks het feit dat het resultaat niet 100% naar tevredenheid is, respecteren wij het besluit van de autoriteiten van Almere en hopen dat er toch veel supporters ons team zullen steunen in Almere”, besluit Van Dop.


Foto: Henny Meyerink

Geen reacties meer mogelijk.