Go Ahead Eagles heeft momenteel twee vacatures voor een praktijkstage gedurende het seizoen 2019/2020. Interesse? Stuur dan uiterlijk vóór 18 mei je sollicitatiebrief met motivatie en CV (beide max. 1 A4) naar Performance Analist Jorran van Santen via j.vansanten@ga-eagles.nl

Vacature Praktijkstage Bewegingswetenschappen

Bij de hoofdmacht van Go Ahead Eagles worden tijdens trainingen en wedstrijden data verzameld, onder andere met behulp van GPS- en hartslagsensoren. Daarnaast worden op regelmatige basis fysieke testen verricht bij zowel de hoofdselectie als de jeugdteams. De informatie die hiermee wordt verkregen, gebruiken we om de fysieke voetbalprestatie van de spelers van Go Ahead Eagles te optimaliseren.

Voor het seizoen 2019/2020 zijn wij opzoek naar twee enthousiaste en getalenteerde studenten Bewegingswetenschappen die de afdeling Performance hierbij gaan ondersteunen.

Klik hier om de volledige vacature te lezen.

Vacature Praktijkstage Fysieke Trainer bij Voetbalopleiding

Binnen de Voetbalopleiding van Go Ahead Eagles worden fysieke trainingen gegeven om het atletisch vermogen van de speler te verbeteren. Per individu gelden sensitieve periodes voor het trainen van het atletisch vermogen. Vanuit die gedachte wordt er van O13 t/m O19 fysieke training gegeven die bestaat uit: coördinatie, uithoudingsvermogen, kracht, flexibiliteit, snelheid en (core)stabiliteit met als doel de fysieke prestaties te ontwikkelen.

Voor het seizoen 2019/2020 zijn wij opzoek naar een ambitieuze en getalenteerde student CALO/ALO/CIOS/Sport en Bewegen (of reeds afgestudeerd) die de trainingen voor de Voetbalopleiding kan begeleiden en uitvoeren.

Klik hier om de volledige vacature te lezen.


Foto boven: Dennis Bresser
Foto onder: Jeffrey Hurenkamp