Help jij onze jeugdspelers bij het nastreven van hun voetbaldroom?

Sinds 2014 heeft Go Ahead Eagles (weer) een eigen jeugdopleiding. De Go Ahead Eagles Voetbalopleiding heeft het certificaat Regionale Voetbalopleiding en dient voor talentvolle voetballers als voorportaal voor de hoofdmacht van Go Ahead Eagles.

Wil jij onderdeel uitmaken van een Voetbalopleiding die volop in ontwikkeling is en de jeugdspelers van Go Ahead Eagles helpen om hun voetbaldroom na te jagen? Dat kan! Voor het seizoen 2020/2021 zijn we op zoek naar assistent-scheidsrechters (op vrijwillige basis) en enthousiaste redacteurs (op vrijwillige basis) voor het schrijven van de wedstrijdverslagen van de jeugdteams.

Assistent-scheidsrechters

Voor meerdere teams binnen de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding zijn we voor voetbaljaargang 2020/2021 op zoek naar assistent-scheidsrechters.

De assistent-scheidsrechters die we zoeken…
…maken onderdeel uit van een professionele trainers- en begeleidingsstaf
…kennen vanzelfsprekend de regels van het voetbal
…dragen graag hun steentje bij aan de ontwikkeling van de jeugdspelers van de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding
…zijn op wedstrijddagen (doorgaans zaterdag) beschikbaar

Hoewel het een onbetaalde functie betreft, kun je als assistent-scheidsrechter rekenen op…
…een inspirerende werkomgeving
…een kijkje in de keuken van een professionele Voetbalopleiding
…een kledingpakket
…een seizoenkaart voor de wedstrijden van het eerste elftal van Go Ahead Eagles.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je brief met motivatie en curriculum vitae naar Monique Olthof (m.olthof@ga-eagles.nl) onder vermelding van ‘Vacature assistent-scheidsrechter’.

Enthousiaste redacteurs

Go Ahead Eagles is op zoek naar vrijwillige redacteurs die een paar keer per maand voor de website van de club wedstrijdverslagen schrijven voor de jeugdteams van de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding. Deze wedstrijdverslagen worden geschreven aan de hand van telefonisch contact met de jeugdtrainers na afloop van een wedstrijd.

Heb je een vlotte pen en wil je op zaterdagen de sportieve verrichtingen van onze jeugdteams op (digitaal) papier zetten? Zodat alle Eagles-volgers op de hoogte blijven van de wekelijkse prestaties van de roodgele toekomst? Stuur dan een e-mail met je curriculum vitae (inclusief korte motivatie) naar Steef Alblas (s.alblas@ga-eagles.nl).


(Foto: Carlo Bruil)