Maak jij het team van Go Ahead Eagles Onder-17 compleet?

Sinds 2014 heeft Go Ahead Eagles weer een eigen Voetbalopleiding. De opleiding is onderscheiden met het certificaat Regionale Voetbalopleiding en dient voor talentvolle voetballers als voorportaal voor de hoofdmacht van Go Ahead Eagles. Wil jij onze talenten helpen bij het najagen van hun voetbaldroom? Dat kan!

Voor het huidige seizoen (2018/2019) zijn we nog op zoek naar een extra assistent-scheidsrechter voor Go Ahead Eagles Onder-17, die beschikbaar is tijdens de oefenwedstrijden die het team van Uǧur Yildirim doordeweeks speelt. De assistent-scheidsrechter waarnaar we op zoek zijn, werkt als vrijwilliger voor de Voetbalopleiding en kent vanzelfsprekend de regels van het voetbal. Als tegenprestatie voor je werkzaamheden bij Onder-17 ontvang je van ons een kledingpakket en een seizoenkaart voor de wedstrijden van het eerste elftal van Go Ahead Eagles.

Geïnteresseerd?
Wil jij onderdeel uitmaken van een professionele voetbalopleiding en ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je brief met motivatie en curriculum vitae naar Hans Vorderman (h.vorderman@ga-eagles.nl) onder vermelding van ‘Vacature assistent-scheidsrechter Onder-17’.