Help jij onze jeugdspelers bij het nastreven van hun voetbaldroom?

Sinds 2014 heeft Go Ahead Eagles (weer) een eigen jeugdopleiding. De Go Ahead Eagles Voetbalopleiding heeft het certificaat Regionale Voetbalopleiding en dient voor talentvolle voetballers als voorportaal voor de hoofdmacht van Go Ahead Eagles. Wil jij onderdeel uitmaken van een Voetbalopleiding die volop in ontwikkeling is en de jeugdspelers van Go Ahead Eagles helpen om hun voetbaldroom na te jagen? Dat kan! Voor het seizoen 2020/2021 zijn we op zoek naar fysiotherapeuten in opleiding, assistent-scheidsrechters en enthousiaste redacteurs voor het schrijven van de wedstrijdverslagen van de jeugdteams.

Fysiotherapeuten in opleiding

Per 1 augustus 2020 is Go Ahead Eagles op zoek naar meerdere gemotiveerde tweede-, derde- of vierdejaars studenten Fysiotherapie die het gehele seizoen op zaterdag (wedstrijddag) een jeugdteam van de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding willen begeleiden. De voornaamste taken bestaan uit sportverzorging en EHBSO tijdens thuiswedstrijden, uitwedstrijden en toernooien.

Naast de zaterdagbegeleiding is het een pré als je ook één (onderling af te stemmen) middag per week aanwezig kunt zijn voor het ondersteunen bij de revalidatietrainingen. Daarbij word je begeleid door (sport)fysiotherapeuten die al meerdere jaren bij Go Ahead Eagles actief zijn. De trainingsdagen van alle jeugdteams zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Wat heeft Go Ahead Eagles jou te bieden?
– Specifieke en unieke fysiotherapeutische ervaring in een (top)sportorganisatie
– Een kledingpakket van Go Ahead Eagles
– Een seizoenkaart voor de thuiswedstrijden van het eerste elftal
– Een vrijwilligersvergoeding (€ 75,- per maand, te verhogen indien ook doordeweeks aanwezig)
– Mogelijk extra studiepunten (bijvoorbeeld in samenspraak met je opleiding als profileringsactiviteit)
– Certificaat van Go Ahead Eagles voor je portfolio
– Cursus AED/BSL (inclusief een certificaat)

Wat vraagt Go Ahead Eagles?
– Gemotiveerde en flexibele tweede-, derde- of vierdejaars studenten Fysiotherapie (m/v)
– Affiniteit met sport, bij voorkeur voetbal.
– Beschikbaar op zaterdagen van 1 augustus 2020 tot eind juni 2021, bij voorkeur ook nog een doordeweekse middag.

Solliciteren kan door een motivatiebrief te schrijven waarin je jezelf voorstelt en aangeeft waarom Go Ahead Eagles juist met jóú deze uitdaging aan zou moeten gaan. Je brief met curriculum vitae kun je vóór 1 mei 2020 per e-mail sturen naar Jeroen Daggenvoorde via jeroen@sport-fysio.nl. Dit e-mailadres is ook te gebruiken voor eventuele vragen en/of verdere toelichting.

Assistent-scheidsrechters

Voor meerdere teams binnen de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding zijn we voor voetbaljaargang 2020/2021 op zoek naar assistent-scheidsrechters.

De assistent-scheidsrechters die we zoeken…
…maken onderdeel uit van een professionele trainers- en begeleidingsstaf
…kennen vanzelfsprekend de regels van het voetbal
…dragen graag hun steentje bij aan de ontwikkeling van de jeugdspelers van de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding
…zijn op wedstrijddagen (doorgaans zaterdag) beschikbaar

Hoewel het een onbetaalde functie betreft, kun je als assistent-scheidsrechter rekenen op…
…een inspirerende werkomgeving
…een kijkje in de keuken van een professionele Voetbalopleiding
…een kledingpakket
…een seizoenkaart voor de wedstrijden van het eerste elftal van Go Ahead Eagles.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je brief met motivatie en curriculum vitae naar Monique Olthof (m.olthof@ga-eagles.nl) onder vermelding van ‘Vacature assistent-scheidsrechter’.

Enthousiaste redacteurs

Go Ahead Eagles is op zoek naar vrijwillige redacteurs die een paar keer per maand voor de website van de club wedstrijdverslagen schrijven voor de jeugdteams van de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding. Deze wedstrijdverslagen worden geschreven aan de hand van telefonisch contact met de jeugdtrainers na afloop van een wedstrijd.

Heb je een vlotte pen en wil je op zaterdagen de sportieve verrichtingen van onze jeugdteams op (digitaal) papier zetten? Zodat alle Eagles-volgers op de hoogte blijven van de wekelijkse prestaties van de roodgele toekomst? Stuur dan een e-mail met je curriculum vitae (inclusief korte motivatie) naar Steef Alblas (s.alblas@ga-eagles.nl).