Help jij onze jeugdspelers bij het nastreven van hun voetbaldroom?

Sinds 2014 heeft Go Ahead Eagles weer een eigen jeugdopleiding. De Go Ahead Eagles Voetbalopleiding heeft het certificaat Regionale Voetbalopleiding en dient voor talentvolle voetballers als voorportaal voor de hoofdmacht van Go Ahead Eagles. Wil jij onderdeel uitmaken van een Voetbalopleiding die volop in ontwikkeling is en de jeugdspelers van Go Ahead Eagles helpen om hun voetbaldroom na te jagen? Dat kan! Voor het seizoen 2019/2020 zijn we op zoek naar een assistent-scheidsrechter voor Onder-15 en een enthousiaste redacteur voor het schrijven van de wedstrijdverslagen van de jeugdteams.

Assistent-scheidsrechter Onder-15

Voor Go Ahead Eagles Onder-15 zijn we voor voetbaljaargang 2019/2020 op zoek naar een assistent-scheidsrechter.

De assistent-scheidsrechter die we zoeken…
…maakt onderdeel uit van een professionele trainers- en begeleidingsstaf
…kent vanzelfsprekend de regels van het voetbal
…draagt graag zijn/haar steentje bij aan de ontwikkeling van de spelers van Go Ahead Eagles Onder-15
…is op wedstrijddagen (doorgaans zaterdag) beschikbaar

Hoewel het een onbetaalde functie betreft, kun je als assistent-scheidsrechter rekenen op…
…een inspirerende werkomgeving
…een kijkje in de keuken van een professionele Voetbalopleiding
…een kledingpakket
…een seizoenkaart voor de wedstrijden van het eerste elftal van Go Ahead Eagles.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je brief met motivatie en curriculum vitae naar Monique Olthof (m.olthof@ga-eagles.nl) onder vermelding van ‘Vacature assistent-scheidsrechter Onder-15’.

Enthousiaste redacteur

De Voetbalopleiding van Go Ahead Eagles is op zoek naar een vrijwillig redacteur Voetbalopleiding die twee keer per maand voor de website van de club de wedstrijdverslagen van de vier jeugdteams schrijft. Deze wedstrijdverslagen worden geschreven aan de hand van telefonisch contact met de jeugdtrainers na afloop van een wedstrijd.

Heb je een vlotte pen en wil je op zaterdagen de sportieve verrichtingen van de vier jeugdteams op (digitaal) papier zetten? Zodat alle Eagles-volgers op de hoogte blijven van de wekelijkse prestaties van de roodgele toekomst? Stuur dan een e-mail met je c.v. (inclusief korte motivatie) naar Steef Alblas (s.alblas@ga-eagles.nl).