Vanavond vindt in De Adelaarshorst de informatieavond voor seizoenkaarthouders, clubcardhouders en sponsoren plaats. De deuren van de hoofdingang van De Adelaarshorst gaan om 19:00 uur open; om 20:00 uur start de avond.

Tijdens de bijeenkomst nemen directieleden Hans de Vroome en Edwin Lugt het woord. Seizoenkaarthouders, clubcardhouders en sponsoren kunnen hierna vragen stellen en opmerkingen plaatsen. Doel van de avond is de supporters en sponsoren in een open dialoog (verder) te informeren over gemaakte keuzes en de toekomst van de club.

Op de informatieavond zal niet gefilmd worden; deze wordt dan ook niet live via Facebook uitgezonden. Dit om een vertrouwde setting te creƫren, waarin niemand zich geremd voelt een vraag of opmerking te plaatsen. Go Ahead Eagles snapt dat live-streaming wordt gewaardeerd door de supporters die niet op de avond aanwezig (kunnen) zijn, maar heeft naar aanleiding van de vorige informatieavond (die wel uitgezonden werd) meerdere reacties gehad van aanwezige fans die hierdoor geen volledige vrijheid om het woord te nemen ervoeren. Om een open dialoog tot stand te brengen tussen de aanwezigen is er daarom voor gekozen niet te filmen.