Samen met je team naar De Adelaarshorst?

Go Ahead Eagles draagt het amateurvoetbal een warm hart toe. Om de regionale amateurverenigingen te ondersteunen, heeft Go Ahead Eagles een Verenigingsactie opgezet voor de competitiewedstrijden die in het seizoen 2019/2020 in De Adelaarshorst worden gespeeld.

Voor slechts € 10,- per persoon (zowel volwassenen als kinderen) kun je samen met je teamgenoten en/of leden van je amateurclub de competitiewedstrijden van Go Ahead Eagles in De Adelaarshorst bezoeken*. Naast een onvergetelijke voetbalavond, levert dit (de leden van) je amateurvereniging driedubbele winst op!

Win, win én win!

Win 1:
Voor elk lid van je amateurclub die via de Verenigingsactie een competitieduel in De Adelaarshorst bijwoont, krijgt je voetbalvereniging € 2,50 teruggestort in de clubkas.

Win 2:
Voor elke tien aangeschafte wedstrijdkaarten ontvangt je voetbalvereniging een Derbystar-wedstrijdbal t.w.v. 40,-!

Win 3:
Kinderen tot en met 17 jaar die nog geen lid zijn van de Kidsclub van Go Ahead Eagles, ontvangen een gratis lidmaatschap voor de duur van een jaar indien ze via de Verenigingsactie een thuiswedstrijd van Go Ahead Eagles bezoeken.

Tot ziens in De Adelaarshorst!

Geïnteresseerd in de Verenigingsactie? Neem dan telefonisch contact op met Go Ahead Eagles (0570-621357) of stuur een e-mail naar ticketing@ga-eagles.nl, waarin je aangeeft met hoeveel personen en welk duel je wilt bezoeken. Graag ontvangen wij ook de e-mailadressen van de personen die namens jouw vereniging een bezoek brengen aan De Adelaarshorst.

* De Verenigingsactie is niet van toepassing op de wedstrijden Go Ahead Eagles – NAC Breda (zondag 26 januari 2020), Go Ahead Eagles – N.E.C. (vrijdag 21 februari 2020) en Go Ahead Eagles – De Graafschap (zondag 8 maart 2020).