De contributie voor de Go kids club wordt met ingang van het seizoen 2014-2015 verhoogd, de contributie zal €15,00 per jaar worden. Deze wordt in augustus automatisch geïnd als jullie ons hebben gemachtigd, wanneer je dat niet hebt gedaan krijg je een mail. Ook veranderd de procedure voor het bestellen van wedstrijdkaarten:

Afgelopen seizoen kon je als je naar een wedstrijd wilde, vanaf 9.00 uur een mail sturen en dan werden de mails op binnenkomst behandeld. Echter gebeurde het dan regelmatig dat een wedstrijd binnen 1 minuut was uitverkocht, wat erg veel teleurgestelde leden opleverde. We hebben iedere wedstrijd maar een beperkt aantal kaarten voor Go Kids leden, en daarbij gaat bijna de helft al naar een ouder/begeleider.

 

We hebben daarom besloten om dit het komend seizoen anders te gaan doen, en wel op de volgende manier. Je kunt vanaf 28 juli 2014 via het mailadres van de kids club kidsclub@ga-eagles.nl aangeven dat je graag naar een wedstrijd wilt, je kunt niet kiezen naar welke wedstrijd.

Wij houden bij wie naar een wedstrijd is geweest, zodat alle leden de kans krijgen om een keer een wedstrijd in onze sfeervolle Adelaarshorst bij te wonen.

Wanneer je voor een wedstrijd wordt ingeloot krijg je bericht. Voor € 30,00 kun je dan een combikaart kopen voor jou en een begeleider, of voor € 15,00 een kaartje voor jezelf.