Eén voor één kwamen vrijwel alle spelers van Go Ahead Eagles na afloop van de wedstrijd tegen FC Twente voorbij in de catacomben van de Grolsch Veste om de pers te woord te staan. Als een van de laatsten liet ook keeper Hobie Verhulst zijn gezicht aan de media zien om zijn belangrijke rol toe te lichten in de overwinning op FC Twente.

“Dat was wel een lekkere redding met mijn linkervoet,” vertelde de doelman. “Ik kon na een half uur de bal van Aitor nog net tot corner verwerken. En even later maakte Jaro de treffer. Dan ga je wel fijn de kleedkamer in. Daarbij hielden we de nul in de wedstrijd. Sowieso is het als keeper wel fijn de nul te houden. In de tweede helft zetten zij veel meer druk. Wij hadden moeite daar onderuit te komen. De tweede bal was vaak voor hen. Toen ook Lelieveld eraf moest na zijn tweede gele kaart, werd het wel billenknijpen voor ons.”

“Of we nu kampioenskandidaat zijn?”, vervolgde de Eagles-keeper. “Ik houd het bij de woorden van onze trainer. Als we een wedstrijd of tien voor het einde bovenaan staan, is dat een reële vraag. We houden ons nu eerst bezig met de wedstrijd van aanstaande vrijdag tegen TOP Oss. Dan zullen we Lelieveld en Verheydt moeten missen, maar gelukkig hebben we een brede selectie.”