nieuws

nieuwsOp zaterdag 10 augustus speelt Go Ahead Eagles voor het eerst in zeventien jaar weer een thuiswedstrijd in de eredivisie. De promotie heeft ertoe bijgedragen dat de belangstelling voor Go Ahead Eagles flink is toegenomen. Vrijwel alle thuiswedstrijden worden in een (nagenoeg) uitverkochte Adelaarshorst met zich mee. Go Ahead Eagles roept haar supporters op tijdig naar het stadion te komen en bij voorkeur te kiezen voor het openbaar vervoer, de fiets of de benenwagen.

De Vetkampstraat, de Rielerweg en de tussenliggende straten worden bij thuisduels van Go Ahead Eagles afgesloten. Alleen buurtbewoners met een parkeerpas en gasten van Go Ahead Eagles, die in het bezit zijn van een kaart voor de parkeerplaats op het stadionterrein, worden doorgelaten. De maatregel zou zeker bij de eerste wedstrijd kunnen zorgen voor wat extra drukte in de Veenweg. Ook de wijk De Bekkumer, waar in het verleden regelmatig overlast was door parkerende bezoekers van onze wedstrijden, wordt afgesloten voor auto’s. Ook hier hebben alleen bewoners met een parkeerkaart toegang.
Wie met de auto naar het stadion komt, wordt aangeraden te kiezen voor parkeerplaatsen in de nabijheid van het stadion. Het parkeerterrein aan de Berkelweg (achter ROC Aventus) en op de Beestenmarkt zijn goede alternatieven op amper 10 minuten wandelen van het stadion. Op een kwartier wandelen kunt u ook kiezen voor de parkeergarages Leeuwenbrug (bij het stadion), QPark aan de Handelskade of de parkeerplaatsen aan de Verzetslaan. De gemeente Deventer zal bij de thuiswedstrijden met borden de route naar de parkeergelegenheden aangeven.