Het seizoen 2019/2020 startte voor Go Ahead Eagles in augustus met twee thuiszeges en twee uitnederlagen. Vervolgens begon het team van trainer Jack de Gier steeds beter te draaien en langzaamaan in een flow te komen. De maand september: ongeslagen! De maand oktober: ongeslagen! En ook op de eerste Matchday van november was Go Ahead Eagles afgelopen vrijdag niet te kraken tijdens het uitduel bij NAC Breda (1-1).

Inmiddels bedraagt de ongeslagen reeks tien wedstrijden. In de eigen Adelaarshorst leed Go Ahead Eagles zelfs nog geen enkele nederlaag dit seizoen. Op welke positie we gaan eindigen tijdens het 100e jaar aan de Vetkampstraat, weet uiteraard nog niemand. Wél weten spelers en staf dat ze dit seizoen tijdens hun verdere reis door de Keuken Kampioen Divisie kunnen rekenen op de fantastische steun van ruim 6.600 seizoenkaarthouders, die voor een geweldige voetbalambiance in De Adelaarshorst zorgen.

Vanaf heden kan ook jij je per direct aansluiten als (halve) seizoenkaarthouder van Go Ahead Eagles! Je halve seizoenkaart is geldig vanaf woensdag 6 november 2019 tot en met 30 juni 2020. Al tijdens de eerstvolgende thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht (vrijdag 8 november) kun je er dus als (halve) seizoenkaarthouder bij zijn!

Je kunt je halve seizoenkaart hier bestellen. Vragen? Kijk dan eerst of je vraag bij de FAQ staat.

Als halve seizoenkaarthouder heb je…

…toegang tot alle 12 (!) competitiewedstrijden die Go Ahead Eagles dit seizoen nog speelt in De Adelaarshorst, waaronder de topduels tegen Roda JC, NAC Breda, NEC, De Graafschap en SC Cambuur.
…elke thuiswedstrijd een vaste plaats in het stadion.
…aanzienlijk voordeel ten opzichte van het kopen van losse kaarten voor alle thuiswedstrijden. Een besparing die je bijvoorbeeld kunt benutten voor extra consumpties op een Matchday of het aanschaffen van een artikel in de Fanstore!

Prijzen halve seizoenkaarten

Geen reacties meer mogelijk.