Nieuws Algemeen

Verloting en veiling van Snelle-shirts; ijsjes en sokken in regenboogkleuren

In het kader van de actie voor de stichting Beat Batten en Pleun’s Regenboogijsje dragen de spelers van Go Ahead Eagles vandaag speciale wedstrijdtenues tijdens het duel met Vitesse. Op het moment dat er vanmiddag om 14:30 uur wordt afgetrapt in De Adelaarshorst, klinkt ook het beginsignaal van de veiling van de match worn shirts.

De veiling vindt plaats via het platform van Matchwornshirts.com. Via deze link kun je meebieden op de match worn shirts. De opbrengst van de veiling gaat naar het goede doel, te weten Beat Batten en Pleun’s Regenboogijsje.

Ook op een andere manier is het mogelijk om je bijdrage te leveren aan onderzoek naar de ziekte van Batten. Dit kan door op het Stadionplein een Regenboogijsje (€ 3,- per stuk) te kopen of door Regenboogsokken aan te schaffen in de Fanstore (€ 10,- voor kindermaten; € 12,50 voor volwassen maten).

Door het kopen van een Regenboogijsje en/of Regenboogsokken maak je bovendien kans op het winnen van een Snelle-shirt!

Kans maken op een Snelle-shirt?

  • Koop een Regenboogijsje (Stadionplein) en/of paar Regenboogsokken (Fanstore)
  • Maak een foto met het ijsje en/of de sokken
  • Mail deze naar pers@ga-eagles.nl óf post ‘m met de hashtag #VoorPleun

Young Eagles, opgelet!

Alle leden van kids- en juniorclub Young Eagles kunnen vandaag een gratis Regenboogijsje halen op het Stadionplein! De spelers en staf van Go Ahead Eagles trakteren ter ondersteuning van de actie voor Beat Batten en Pleun’s Regenboogijsje.

Fotografie: Dennis Bresser

Terug naar overzicht