Afgelopen donderdag begon om 20:00 uur de ‘verkoop’ van de eerste drie thuiswedstrijden van Go Ahead Eagles, waarbij elke seizoenkaarthouder één toegangskaart kon ‘bestellen’ voor het competitieduel met Jong Ajax, Jong FC Utrecht óf FC Eindhoven. Zojuist is voor alle seizoenkaarthouders de mogelijkheid gecreëerd om een extra kaart aan te vragen voor de andere twee competitieduels waarvoor zij eerder nog geen toegangskaart hebben aangevraagd.

Omdat nog niet alle toegangskaarten voor de eerste drie thuiswedstrijden zijn ‘verkocht’, maar Go Ahead Eagles uiteraard wel streeft naar een maximale bezettingsgraad in De Adelaarshorst, lees je hieronder wat de mogelijkheden voor het ‘bestellen’ van extra toegangskaarten zijn als je seizoenkaarthouder van Go Ahead Eagles bent.

Ik heb als seizoenkaarthouder van Go Ahead Eagles al een kaart ‘besteld’ voor Go Ahead Eagles – Jong Ajax. Kan ik nu alsnog een kaart aanvragen voor de wedstrijden tegen Jong FC Utrecht en FC Eindhoven?

Ja, als je als seizoenkaarthouder al een kaart hebt ‘besteld’ voor de wedstrijd tegen Jong Ajax, dan kun je vanaf heden ook een toegangskaart aanvragen voor de wedstrijden tegen Jong FC Utrecht én FC Eindhoven (zolang de voorraad strekt). In theorie is het dus mogelijk, indien je er op tijd bij bent, om in totaal voor twee of drie thuiswedstrijden één toegangskaart te ‘bestellen’. Let wel: voor de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven is nog maar een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Eén of twee extra kaarten ‘bestellen’ kan hier.

Ik heb als seizoenkaarthouder van Go Ahead Eagles al een kaart ‘besteld’ voor Go Ahead Eagles – Jong FC Utrecht. Kan ik nu alsnog een kaart aanvragen voor de wedstrijden tegen Jong Ajax en FC Eindhoven?

Ja, als je als seizoenkaarthouder al een kaart hebt ‘besteld’ voor de wedstrijd tegen Jong FC Utrecht, dan kun je vanaf heden ook een toegangskaart aanvragen voor de wedstrijden tegen Jong Ajax én FC Eindhoven (zolang de voorraad strekt). In theorie is het dus mogelijk, indien je er op tijd bij bent, om in totaal voor twee of drie thuiswedstrijden één toegangskaart te ‘bestellen’. Let wel: voor de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven is nog maar een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Eén of twee extra kaarten ‘bestellen’ kan hier

Ik heb als seizoenkaarthouder van Go Ahead Eagles al een kaart ‘besteld’ voor Go Ahead Eagles – FC Eindhoven. Kan ik nu alsnog een kaart aanvragen voor de wedstrijden tegen Jong Ajax en Jong FC Utrecht?

Ja, als je als seizoenkaarthouder al een kaart hebt ‘besteld’ voor de wedstrijd tegen FC Eindhoven, dan kun je vanaf heden ook een toegangskaart aanvragen voor de wedstrijden tegen Jong Ajax én Jong FC Utrecht (zolang de voorraad strekt). In theorie is het dus mogelijk, indien je er op tijd bij bent, om in totaal voor twee of drie thuiswedstrijden één toegangskaart te ‘bestellen’.

Eén of twee extra kaarten ‘bestellen’ kan hier

Speeldata en -tijden eerste wedstrijdencluster

Vrijdag 18 september 2020 (21:00 uur)
Go Ahead Eagles – Jong Ajax

Vrijdag 2 oktober 2020 (18:45 uur)
Go Ahead Eagles – Jong FC Utrecht

Zaterdag 17 oktober 2020 (16:30 uur)
Go Ahead Eagles – FC Eindhoven


(Foto: Erik Pasman)