De verschijningsdatum van het jubileumboek over Go Ahead Eagles is met drie maanden uitgesteld. Hierdoor verschijnt het voetbalgeschiedenisboek niet op de aanvankelijk geplande datum (8 augustus), maar op 16 november.

Tot het verplaatsen van de verschijningsdatum is besloten na overleg tussen voorzitter Hans de Vroome en Kick Uitgevers, de uitgever van het boek over heden en verleden van Go Ahead Eagles. De inhoud van het boek is inmiddels al voor 95% afgerond. Actualisatie van een aantal hoofdstukken – onder meer vanwege de recente wisselingen in de leiding van Go Ahead Eagles en het meenemen van de competitiestart van het aankomende seizoen – zijn mede aanleiding geweest om de verschijningsdatum met een paar maanden uit te stellen.

Het goede nieuws is echter dat de vele fans die al geruime tijd uitkijken naar de verschijning van het boek vanaf 16 november eigenaar kunnen worden van een superluxe boekwerk over de volledige geschiedenis van Go Ahead (Eagles). Het boek is allesomvattend. In groot formaat gaat het om een kolossaal werk met een gewicht van vijf kilo. Ongeveer duizend veelal exclusieve foto’s bieden de lezer en kijker een nostalgische reis door de enerverende geschiedenis van Go Ahead (Eagles). Het boek schetst in woord en beeld de historie vanaf het begin in de twintigste eeuw tot aan de dag van vandaag.

Naast de vele verhalen en foto’s biedt het boek ook een volledig overzicht van alle wedstrijden die zijn gespeeld. Alle honderden spelers komen voorbij en ook alle doelpuntenmakers worden in herinnering geroepen. Vanaf de invoering van het betaald voetbal in 1954 zijn zelfs alle opstellingen in het boek opgenomen. Het unieke voetbalgeschiedenisboek over Go Ahead (Eagles) is het negende deel in de reeks ‘De Eredivisie Bibliotheek’, die door Kick Uitgevers wordt uitgegeven.